Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Vi gjennomfører nødvendig vedlikehold av nettbutikken fra fredag 29/10-2021 16:00 til og med Lørdag 30/10-2021 12:00. Nettbutikken vil fortsatt være tilgjengelig, men enkelte kunder kan oppleve treghet og ustabilitet i vedlikeholdsperioden. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre for våre kunder

Om Nær Engros

Nær Engros er tre fullsortiments storhusholdningsgrossister i Trøndelag. Nær Engros er en del av Servicegrossistene AS som består av 22 selvstendige grossister fra hele landet. Vi leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet.

Tett relasjon og nærhet til våre kunder gjør oss i stand til å yte utmerket service der du som kunde merker at vi bryr oss om deg og din hverdag.

Vi leverer til alle segmenter innen storhusholdning som restauranter, kantiner, sykehus, sykehjem, kafe, catering, skoler, barnehager, arrangementer og fast food.

Vårt vareutvalg inneholder alt en storhusholdningskunde trenger. Vi kan nevne frukt og grønt, kjøttprodukter, fiskeprodukter, tørrvarer, kjølevarer, frysevarer, alkohol og mineralvann, vaskemidler, papir, emballasje og engangsartikler, tobakk, brødvarer osv.

Vårt brede sortiment gjør at du som kunde kan forenkle din hverdag ved å samle alle dine innkjøp hos oss og få alt levert på en og samme levering.

Det du trenger, det har vi.

Kontaktinformasjon og ansatte

 

Debiogodkjent

Godkjentlærebedrift

Grønt punkt

Achilles

Medlem i Kutt matsvinn 2020

Miljøfyrtårn

Etisk handel

Saltpartnerskapet

Medlem i ECD