Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Om oss

Vi samarbeider med hverandre for å samarbeide bedre med deg. Servicegrossistene eies av 17 selvstendige, lokalt forankrede grossister over hele landet.Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet. Noen av bedriftene driver i tillegg skipshandelvirksomhet med leveranser til oljebransjen, skipsfarten og internasjonale kunder. Servicegrossistenes medlemmer er selvstendige virksomheter som samarbeider på ulike områder for å gi deg effektive rutiner, stabil distribusjon og gode betingelser.Hva gjør Servicegrossistene spesielle?

I motsetning til de store, sentralt eide grossistvirksomhetene, har Servicegrossistene dyp forankring i sitt lokalmiljø, enten det er i innlandet eller langs kysten. Grossistene har spesialkompetanse innen storhusholdning, men leverer også spesialprodukter til maritim sektor. Vi går langt for å utvikle fleksible, individuelle løsninger for våre kunder.Hva kan vi gjøre for deg?

Servicegrossistene har kunder av enhver størrelse over hele landet, fra enmannsdrevne kiosker til store, offentlige virksomheter. Våre kunder finnes i servicehandel, hotell, restaurant, kantine, fastfood, offentlig/militær sektor og maritim sektor (offshore, supply, skipsfart). Enkelte bransjer opererer ikke med helligdager og åpningstider, og din lokale servicegrossist vil innrette sin virksomhet etter dette.

Vi har et godt utbygd system for netthandel og oversiktlige fakturaer som forenkler regnskapsrutinene. 

Servicegrossistene er medlem i Initiativ for etisk handel (IEH). Vi jobber for handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utvikling og miljø.Våre leveregler

Vi strekker oss lenger
Vi er tett på våre kunder
Vi leverer med et smil
Vi holder det vi lover
Vi gjør våre kunder konkurransedyktige

- Sammen er vi stolte Servicegrossister

 


Forretningside

Servicegrossistene er en lokalt forankret, profesjonell og kundenær fullsortimentsleverandør til det norske storhusholdningsmarkedet.

 

 

Visjon

Vi leverer deg en enklere hverdag.

 


Les mer om historien til Servicegrossistene fra oppstarten i 1962 her.

 

Medlem i Kutt matsvinn 2020

Miljøfyrtårn

Etisk handel

Saltpartnerskapet

Medlem i ECD

.