Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

One-shot - Norges mest geniale iskonsept!

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker.

Oneshot_tb-mars24SG_1500X500.jpg

Klikk her for å se alle One-shots iskapslene på sg.no!

Hvorfor velge One-Shot?

One-Shot gir deg en innovativ og salgsfremmende løsning for å lage iskrem, frozen yoghurt og sorbet. Du får muligheten til å tilby 14 fantastiske smaker, som gjør at alle kunder finner sin favoritt og ikke minst gir inspirasjon til å prøve nye smaker. Maskinen er enkel å rengjøre og har ingen vedlikeholdskostnader. One-Shot konseptet sørger for null svinn og god inntjening.

 

 

One-Shot - Norges mest hygieniske iskonsept

Vår is leveres i kapsler for å sikre samme mengde og volum hver eneste gang. Dette sikrer at man får full kontroll, da det ikke er variabler som renhold, forskjellig mengde som serveres eller svinn.

Kapslene gjør at det ikke er noen kontakt mellom de som opererer dispenseren og isen – dette sikrer matsikkerheten på ditt sted!

 

 

Passer både store og små utsalgssteder

Maskinens størrelse og brukervennlighet gjør at den passer til utsalgssteder av alle størrelser. Uavhengig av om du har en liten café eller er en del av en større kjede vil One-Shot passe perfekt! Har du is tilgjengelig i den tempererte fryseren, så er det ingen ting som stopper deg fra å selge mye is – hele året. Dispenseren har stor kapasitet og det tar kun 7 sekunder å servere en is. Lave investeringskostnader gjør det enkelt å komme i gang med å servere førsteklasses iskrem til dine gjester.

 

 

Blåbærsorbet - en herlig nyhet!

IlPrimo lanserer nå blåbærsorbet. Sorbet av blåbær smaker slik blåbær skal smake. I tillegg så er den laktosefri og vegansk. Blåbærsorbet vil treffe veldig godt i alle kundegrupper.

 

blåbærsorbet.jpg

 

 

One-Shot - plug & play

Konseptet leveres med en dispenser, temperert fryser (selvavrimende og ferdig innstilt på -14°C), pop-up, bordrytter og plakat til vegg. Det er superenkelt å sette opp - bestill is, legg inn i temperert fryser, og du er klar til å servere fantastisk god is på kort tid.

 

One-shot_stegforsteg.jpg

 

Nevnte vi at maskinen er utrolig enkel å bruke?

Iskremen kommer i ferdigporsjonerte kapsler som åpnes og legges i dispenseren. Trykk på den grønne knappen, og anrett delikat i kjeks eller beger. Nyt!

 

Noen serveringsteder velger å servere One-Shot sin gode iskrem som en kombinasjon i desserter eller i milkshakes. Her er det bare fantasien som setter grensene.

 

 

Lang og spennende historie 

One-Shot sine nydelige smaker er laget etter originale italienske oppskrifter med lange tradisjoner. Produsenten vår av IlPrimo iskrem, frozen yoghurt og sorbet, er en tradisjonsrik bedrift som har produsert iskrem og dessertprodukter siden 1938. Selskapet har sine røtter i Nederland, men det var to italienske gründere som startet bedriften. Råvarer av høyeste kvalitet, nøye utprøvde oppskrifter og moderne produksjonsutstyr gir iskremen den nydelige smaken vi er så stolte av å presentere for dere.

 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre!

One-Shot Norge AS
Telefon: 91 00 63 77
Mail: salg@one-shot.no