Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Oppskrift på en vellykka afterski!

Oppskrift på en vellykka afterski!

Redd for ikke å henge med på de siste afterskitrendene?

Slapp helt av! På afterskigulvet er det fortsatt klassikerne som ruler. (– Og litt harry er lov!)

Dette trenger du til en skikkelig bra afterski-cocktail:

 

Musikken

DJ er alltid suksess når du skal pumpe opp stemninga, men det finnes billigere alternativer: Ferdige spillelister du han blenge ut på høyttaleren. – Men sørg for å gjøre litt forberedelser: Hør igjennom og legg en plan for hva som passer best i ditt fjellområde, for å få kvelden komplett!

 

Attituden

Søker du etter «afterski-trender» (Eller «apres-ski trends») på nettet, finner du nok først og fremst tips om bekledning. Det sier litt om at attitude og staffasje er viktig for mange: Afterski er en skikkelig se og bli sett-arena. Kan du hive deg på og kjøre et tema for kvelden? - Ikke vær redd for å lage en kul snakkis som blir husket!

 

Snowboarder.jpg

 

Børsten

Øl er en selvfølge, og shots («pinne for landet») bør du også kunne bjuda på, – og kanskje ferdige drinkmikser kan bli en ny slager? Produsentene tilbyr stadig nye varianter av ferdig blandede drikke på fat. Sjekk ut hva du finner i nettbutikken, sg.no.

 

Detaljer verdt å holde øynene åpne for:

  • Nolo-trenden er egentlig ikke en trend, men et must: Sørg for å alltid ha noen alkoholreduserte eller alkoholfrie alternativer i kjøleskapet
  • Varme drikker og drinker er alltid kos i en varmestue. (Men helst servert utenfor de farligste ølskvulpe-tidspunktene)
  • Hadde det vært digg med noen nye drinker i år? Sjekk nettsiden til produsenten eller merkevaren du bruker mest. Har de noen nyheter eller inspirasjon å by på i år?

 

Maten?

Visst trengs det mat, men kanskje av den håndholdte, enkle typen når maten ofte nytes (stående?) med en øl i den andre hånda. Og helst skal det gå kjapt på kjøkkenet for deg, også. Burger og pizza fungerer ypperlig. Ønsker du å dra det litt lenger, finnes de mye håndholdt og gøy gatemat å la seg inspirere av. – Sats på skikkelige smaker og fraspark!

 

Partyfixen

Kanskje øyne muligheten for å lokke flere folk til bordene, også litt utenom de typiske afterski-tidspunktene? Musikkquiz, bingo, konserter, livemusikk. Mye gøy kan skje utenom de store slagene, også!

Mange ser også på afterski som en slags «offline dating»-muighet. Finne noen fine matchmaking-stunts? Kanskje børste støv av rød/grønn lue – språket til DNT, for eksempel?

 

Nedpå-afterski

Ikke alle serveringssteder holder et like høyt afterski-tempo.- Har du en litt roligere loungeområde å tilby gjestene dine, er det ganske sikkert et segment av skituristene som gjerne lander der, - i samme skiantrekk og like rufsete på håret som dem som danser fra seg inne på diskoteket, men med en litt finere drink i hånden.

 

Alt du trenger til årets råeste fjellfest, finner du på sg.no