Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Om Selboe & Aasebø

Selboe & Aasebø AS er en del av Servicegrossistene AS som består av 22 selvstendige grossister fra hele landet. Vi leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet.

Vårt brede sortiment inneholder alt fra frukt og grønnsaker, tørrvarer, kjølevarer, frysevarer, meieriprodukter, mineralvann og non food.

Nærhet til markedet, service og vårt brede sortiment gjør det mulig for deg som kunde å samle alle dine kjøp hos oss og forenkle dine innkjøp.

Selboe & Aasebø AS er leverandør til storhusholdningsmarkedet og til stat, fylkeskommune, kommuner, herunder sosial institusjoner og skoler. Vi er også leverandør til hoteller, kafeer, gatekjøkken etc. Vi har et varesortiment på ca 3 000 varelinjer og er også betydelig innen frukt, grønnsaker og poteter.

Våre kunder er offentlig sektor, kommunale institusjoner, fast-food, kantiner, restauranter, hoteller og bensinstasjoner. Vi har avtale med 15 Coop Midt Troms butikker som sekundær leverandør som er en betydelige kunder innen frukt og grønt, samt hovedleverandør til Coop kafeer.

Finnsnesregionen er i sterk vekst både innen offentlig og privat næringsliv, og gir spennende utfordringer til oss.

 

Logo Grøntpunkt.jpg Logo ECD.jpg Logo Miljøfyrtårn.jpg