Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Om Selboe & Aasebø

Selboe & Aasebø AS er en del av Servicegrossistene AS som består av 14 selvstendige grossister fra hele landet. Vi leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet.

Vårt brede sortiment inneholder alt fra frukt og grønnsaker, tørrvarer, kjølevarer, frysevarer, meieriprodukter, mineralvann og non-food.

Nærhet til markedet, service og vårt brede sortiment gjør det mulig for deg som kunde å samle alle dine kjøp hos oss og forenkle dine innkjøp.

Selboe & Aasebø AS er leverandør til storhusholdningsmarkedet og til stat, fylkeskommune, kommuner, herunder sosiale institusjoner og skoler. Vi er også leverandør til hoteller, kafeer, gatekjøkken, etc. Vi har et varesortiment på ca 3.000 varelinjer og vi er også betydelig innen frukt, grønnsaker og poteter.

Våre kunder er offentlig sektor, kommunale institusjoner, fast-food, kantiner, restauranter, hoteller og bensinstasjoner. Vi har avtale med 15 Coop Midt-Tromsbutikker som sekundærleverandør, som er betydelige kunder innen frukt og grønt, samt hovedleverandør til Coop-kafeer.

Finnsnesregionen er i sterk vekst både innen offentlig og privat næringsliv og gir oss spennende utfordringer.

Kontakt oss

 

Logo Grøntpunkt.jpg Logo ECD.jpg Logo Miljøfyrtårn.jpg