Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Friele Cafitesse – vår mest bærekraftige kaffeløsning

Friele Cafitesse – vår mest bærekraftige kaffeløsning

Norge er et av verdens mest kaffetørste land, og mange tusen kaffekopper drikkes på jobben hver dag. God jobbkaffe har mye å si for trivsel og arbeidsmiljø, og kaffekoppen er sentral i møter med kunder og arbeidsrelasjoner. Kaffeløsningen bør være enkel å betjene og vedlikeholde, slik at den fungerer i de ansattes arbeidshverdag – og kaffen skal selvsagt smake godt. Og ikke minst bør kaffeløsningen være bærekraftig!

Her er noe av det som gjør Friele Cafitesse til kanskje Norges mest bærekraftige kaffeløsning:

  • Friele Cafitesse er 100% ren kaffe i konsentratform, noe som gir mange flere kopper kaffe per pose, og sparer derfor emballasje. Bønnene brennes i vårt kaffebrenneri til perfeksjon, males og brygges slik at kaffen blir 9 ganger sterkere enn espresso. Deretter fryses kaffen umiddelbart for å bevare alle smaker og aromaer. Vi sparer emballasje fordi en pakke Friele Cafitesse (2L) brygger rundt 42L kaffe, som tilsvarer rundt 386 kopper kaffe, mot en 1 kg bønner som brygger rundt 125 kopper (125ml).
  • Kaffen brygges i vårt kaffebrenneri Joure (Nederland) med 100% fornybar energi fra vindmøller.
  • Etter brygging gjenbrukes gruten som energi i vår produksjon. – som vil si ingen håndtering av kaffegrut for deg som kunde!
  • Maskinene renoveres av våre eksperter, slik at de får forlenget levetid og kan gjenbrukes. Slik reduserer vi vårt CO2-utslipp.

 

Les mer om vår unike kaffeløsning Friele Cafitesse, eller ta kontakt med JDE Professional for en uforpliktende samtale.

La oss hjelpe deg med det riktige valget!