Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Oppdag Aass Bryggeris tradisjonsrike produkter og fire spennende nyheter!

Aass Bryggeri er Norges eldste bryggeri, og fyller 190 år i 2024. Vi er stolte av våre tradisjoner, men er vel så stolte over å kunne presentere fire nyheter fordelt på fire produktkategorier. Det vitner om et bryggeri som bevarer tradisjonene og samtidig er uredde, innovative og moderne.

Fire nyheter som vil berike din meny og glede dine kunder


Aass Lite Krystall
er vårt nyeste tilskudd til våre glutenfrie LITE-øl. Et ekstra filtrert øl som garantert vil overraske og glede. Med sin friske og lettdrikkelige smak, samt et lavt kaloriinnhold, er dette ølet perfekt for enhver anledning. Her spår vi en ny afterski- og sommerfavoritt.

Videre kan vi presentere Aass Hard Seltzer med smak av friske, nordiske bær. Med kombinasjonen av kun 99 kalorier og frisk bærsmak, vil denne bli en favoritt hos mange.

 

Aass kommer også med en ny sukkerfri halvtørr cider, Aass Cider Melon&Lime, med balanse av det søte og syrlige, beriket med smaken av melon og lime. Serveres avkjølt med isbiter for den ultimate opplevelsen av sommerfriskhet.

Vi fortsetter også vårt spennende samarbeid med HIMKOK cocktailbar i Oslo og har utviklet HIMKOK Snake Bite, en unik "ready-to-drink" energidrikk med pæresmak. En forfriskende opplevelse som vil skille seg ut på din meny.

 

Aass mars-april_nyhetsbrev.png

Kampanjeprodukter fra Aass i mars og april

 

I mars og april får du som kunde av Servicegrossisten rabatt på Aass Pilsner 0,33l flaske og Aass UTEN Original 0,33l flaske.

Aass Pilsner har den autentiske smaken av en tradisjonell tjekkisk pilsner. Den friske smaken og tydelige bitterheten passer perfekt til salte, krydrede og sterke smaker, men nytes vel så godt alene. For de som foretrekker et alkoholfri alternativ uten å gå på kompromiss med smaken, er Aass UTEN Original perfekt. Få den samme gode smaken uten alkoholinnholdet. At de kommer på glassflasker er også viktig for serveringssteder. En flott tradisjonell brun ølflaske med tradisjonell pilsner eller alkoholfritt øl tar seg godt ut både på bardisken eller på restaurantbordet, og er en av de umerkelige detaljene som løfter opplevelsen for serveringsstedets kunder.

Nå får du som kunde av Servicegrossistene en eksklusiv rabatt på 2,5 kroner per flaske på våre kampanjeprodukter, slik at du kan glede dine gjester med førsteklasses drikkevarer til en enda bedre pris.

 

Skap gode stunder for dine gjester med produkter fra Aass Bryggeri!