Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet 2020 nr 1

Hvorfor er grovbakst sunnere enn loff, og hvilke kornsorter bør vi spise mer av hvis vi skal ta hensyn til både helse og miljø? I årets første utgave av Gourmet kan du lese om det unike kornet som egner seg til mer enn bare bakst, og at den trauste havregrøten er blitt trendy - og hvorfor ikke prøve å bytte ut risen med bygg?

Les mer

Salatmiks - grønn og sunn

Etter en sesong med kraftig og fet mat er det godt med litt lettere kost, og da passer det bra med den grønne salatmiksen. Bruk salatmiks i salatretter, som tilbehør til hovedretten, i salatbaren i kantinen, i lekre wraps eller rett og slett som smakfullt garnityr.

Les mer

Aass bryggeri - Tradisjon og innovasjon siden 1834

Langs Drammenselvas bredd ligger Norges eldste bryggeri. På akkurat samme sted som da det ble grunnlagt i 1834, brygges ølet både lokale patrioter og et stort nasjonalt publikum trykker til sitt bryst. I dag drives bryggeriet av 5. generasjon Aass, og har gjennom tradisjon og innovasjon vært en spydspiss i norsk bryggerinæring i nesten 200 år.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Vegisterkaker

Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn. - Et supert alternativ til de som velger vegansk, og kjekt å ha i ermet når du får julegjester som ikke spiser kjøtt.

Les mer