Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Produkter og inspirasjon til jula

Skal du servere julemat på ditt storkjøkken de kommende ukene? Her har du en produktoversikt med alle julevarene du trenger! Les også våre oppskrifter på de kjente og kjære julerettene, og få inspirasjon før julebordgjestene ankommer.

Les mer

Kampanje november & desember

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Julebordsguiden for restauranteiere

Er det én gang i året nordmenn spanderer på seg litt ekstra når de skal ut og spise, er det i julebordstida. Stemningen er høy, og forventningene til den rette julefølelsen likeså. – Men hva skal egentlig til for å tilfredsstille kresne julegjester?

Les mer

NM i Sunn mat i kantina 2022

Norges sunneste kantine skal kåres– blir dere med? Nå er påmeldingen til konkurransen NM Sunn Mat i kantina åpen. I denne konkurransen gjelder det å tilby en kombinasjon av varegruppene grove kornprodukter, frukt/grønt og sjømat, altså det vi skal spise #MerAv. Konkurransen skal bidra til å fremme innovative og smaksrike retter med sunne matvarer som vi alle bør spise #MerAv, slik at kantinegjestene blir fristet til å ta sunnere valg.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Julesalat med pinnekjøtt

Overask gjestene dine med en frisk salat med julens «restemat». Gjestene dine vil sette pris på en pause fra den tradisjonelle julematen, og samtidig får dere brukt overskuddsmaten!

Les mer

OPPSKRIFT - Focaccia med blomster

Det er aldri feil å spille på identitet og særpreg. Du kan skape noe som stikker seg ut og blir husket av gjesten. - Lag en focaccia som ser ut som et lite kunstverk og gi blomsterfocacciaen ekstra smak med grønnsaker, urter og krydder. Lekkert på tapasbordet!

Les mer