Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Ost til jul - TINE har utvalget og kompetansen

Spennende oster er en viktig del av julekosen for mange, og ost passer godt til mange måltider gjennom høytiden. Mange har en spesiell favorittost som gir smaken av jul, for eksempel blåmugg, edamer eller julebrunost.

Les mer

Produkter og inspirasjon til jula

Skal du servere julemat på ditt storkjøkken de kommende ukene? Her har du en produktoversikt med alle julevarene du trenger! Les også våre oppskrifter på de kjente og kjære julerettene, og få inspirasjon før julebordgjestene ankommer.

Les mer

Kampanje november & desember

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Julebordsguiden for restauranteiere

Er det én gang i året nordmenn spanderer på seg litt ekstra når de skal ut og spise, er det i julebordstida. Stemningen er høy, og forventningene til den rette julefølelsen likeså. – Men hva skal egentlig til for å tilfredsstille kresne julegjester?

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Fruktsalat til jul

En frisk og fargerik fruktsalat er ofte den perfekte avslutningen på et godt måltid. Med frukt og krydder som fiken, klementiner, røde epler, kanel og stjerneanis får fruktsalaten en smak av jul.

Les mer

OPPSKRIFT - Mullingatawny-suppe

Denne suppen serveres i Grevinnen og Hovmesteren: En deilig indisk hønsesuppe med karri og linser, en klassiker med røtter fra kolonitiden, med massevis av karri og linser. Grevinnen foretrekker suppen med sherry til. – Og bruk gjerne høne, om du får tak i det!

Les mer