Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

SG.no vil være utilgjengelig 28.jan kl.16 - 30. jan. kl.16 Les mer

Aldri lei av pizza

Aldri lei av pizza

Veien til en god pizza starter med deigen. Lantmännen Cerealia har lansert et nytt melkonsept for proffmarkedet. Melet i Proffserien passer perfekt til den lokale pizzabakeren og til produksjonskjøkken som baker pizzabunner der hjemmelaget står høyt på menyen.

Pizza er en klassiker som vi aldri blir lei av, både med italiensk tynn bunn eller den tykkere amerikanske varianten. Toppingen er mer varierende og følger mattrendene. Akkurat nå er en sunnere pizza populært.

Mer grønt, og kanskje helt uten kjøtt, er oftere etterspurt av gjestene som har et ønske om et grønnere alternativ for egen helse og med omsorg for miljøet.

Proffserien består to typer mel som er spesielt utviklet for kunder som baker på proffkjøkken og vil bidra til å få like godt resultat på bakverket hver gang du baker. Serien inneholder foreløpig ett pizzamel som er spesielt godt egnet til produksjon av italiensk pizza og et allroundmel som passer ekstra godt til amerikansk pizza. Begge meltypene leveres i 2 kilos forpakning.

 

Regal Proffserien - Pizzamel

Melet er velegnet til lange bakeprosesser og baking over kjøl/frys. Bruk Pizzamel til italienske pizzabunner, foccacia og andre bakverk som langtidsheves på kjøl.

 

Regal Proffserien - Hvetemel Ekstra

Dette er allroundmelet som passer ekstra godt til amerikansk pizza med raske prosesser. Melet sikrer samme resultat hver gang, med bedre volum og farge, og skikkelig god sprø skorpe.

 

Visste du at…

ulike melsorter kan gi forskjellige resultat? Med proffserien fra Regal får du det optimale melet til din pizzabunn.

Her får du oppskrift på en skikkelig saftig og god amerikansk pizza

Ingredienser:

2000 g Regal Hvetemel Ekstra
70 g olivenolje
30 g salt
60 g gjær
1500 g vann

Slik gjør du:

Ha alt utenom oljen i eltemaskinen. Eltes 12 min sakte og 5 min fort, sørg for å elte deigen smidig før du har oppi oljen mot slutten av eltingen. Eltetider varierer med eltemaskin.

Deigen skal hvile i 60 min, før den deles opp og formes til pizza. Ha på tomatsaus og etterhev i ca 75 min, sørg for å dekke til godt.

Ha på topping og stek på 275-300 grader i 10 min.

 

Les mer og hent inspirasjon her