Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Er du klar for en magisk sommer?

Er du klar for en magisk sommer?

Sommeren står for døren! Her har Coca-Cola og Servicegrossistene sammen satt opp viktige forutsetninger for å sikre et lønnsomt salg av alkoholfrie kalde drikker gjennom hele sommeren. Benyttes dette vil muligheter for mersalg og lønnsom vekst være gode.

Riktig sortiment tilgjengelig i utsalgsstedet

  • Etterspør sommergjestene andre produkter enn det gjestene ønsker resten av året? For brukergruppen «ungdom» er energiprodukter viktig. Denne kategorien vokser mye og produktene nytes både alene og til mat. Monster er et naturlig valg med mange varianter både med og uten sukker.

Riktig pakning av rett merkevare som tilbys gjestene

  • Hvilken pakning passer best i forhold til mine gjester og mitt utsalgssted? Glassflasker kan gi en bedre brutto enn 0,5l og kan i mange tilfeller oppleves som mer passende i restaurant/cafeer. Ingenting er som en iskald Coca-Cola eller Coca-Cola uten sukker på glassflaske sammen med litt god mat.

Coca Cola_planogram.JPG

God synlighet mot gjesten

  • Kjøl må være før kassen.
  • Det er viktig å vise gjesten menyer som inkluderer drikke. Mat og drikke hører sammen!
  • Der det er bestilling ved bordet må produktene komme tydelig frem slik at det er enkelt å bestille mat og drikke sammen.

Aktivt innsalg av de som jobber med å betjene gjestene

  • Det er stor forskjell på å ikke spørre om det ønskes noe å drikke til å spørre om gjesten ønsker noe å drikke. Dog gir det mest effekt, og med et smil, å spørre hva gjesten ønsker å drikke.

Pris 

  • Har utsalgsstedet rett pris på produktet, benyttes menypriser og ikke minst er det prismerking slik at kunden vet hva mat og drikke koster?

Vær klar for sesongene som kommer

  • Når er det høysesong for ditt utsalgssted? - Følg med på Yr.no! Sola hjelper både på humøret og salget - vær klar til den kommer. Det er veldig dyrt å være utsolgt for bestselgere. Å ha et sikkerhetslager er viktig

 

Vi på Coca-Cola og Servicegrossistene ønsker våre felles kunder en riktig god sommer. Ved spørsmål, ta kontakt med din lokale selger fra Coca-Cola eller din servicegrossist.