Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Norske Matdestinasjoner - Kulå Bowling

Forfatter: Servicegrossistene

Valldal er den frodige jordbruksbygda mellom Trollstigen og Geirangerfjorden, og i årtier har bygda vært kjent som Jordbærbygda. I Valldal finner vi storslått natur, bugnende åkre og et unikt opplevelsestilbud. Midt i Valldal finner vi også landemerket Kulå Bowling. Etter burgerkonseptet GO2 grill ble lansert, finner du ikke bare bowlingbaner og kafé på Kulå, men en skikkelig diner med saftige hamburgere og en populær pizza-meny.

 

Lokal scene og samlingspunkt

Kulå Bowling har lenge vært et naturlig samlingspunkt for både lokalbefolkningen og tilreisende. Helt fra Kulås start, har stedet blitt drevet av lokale krefter og mye dugnadsarbeid ligger til grunn for Kulå slik vi kjenner den i dag. Torgeir Myklebust er en av kreftene bak, og ikke minst keyboardist i Valldalsbandet «Zephyr». Han forteller med et smil om munnen, at Kulå Bowling er bandets favorittscene, og da er det klart man må stille opp for å holde stedet levende.

«Som medlem i Valldals-bandet «Zephyr», er det klart at jeg og gutta i bandet trår til for å holde vår favoritt-scene levende og ved like!»

Torgeir Myklebust, dugnadsarbeider og medeier i Kulå Bowling AS.

 

Sjarmerende Kulå er et populært pausested for turister på gjennomfart, og nesten som kulturhus å regne for dem som bor her.

 

Kulå Bowling er nærmest for et kulturhus å regne. Alt fra bowling med venner til konfirmasjoner og store festivaler er kjent kost for Kulå. Torgeir forteller at mange artister og band banker på døren igjen, etter å ha vært og spilt i Valldal.

– Det er noe med stemningen i Valldal og på Kulå, som artistene virkelig liker, forteller Torgeir. – Det er det lov å være litt stolt av!

 

Suksess med Go2 grill-konseptet

Etter mange års drift så Torgeir og de andre initiativtakerne bak Kulå et behov for å finne et serveringskonsept som kunne passe for Kulå. Burgerkonseptet GO2 grill skulle trekke det lengste strået. Torgeir forteller at med GO2 grill-konseptet fra innkjøpskjeden Systemkjøp, og

storkjøkkengrossisten Servicegrossisene Sunnmøre Engros med på laget, fikk man tilgang til et ferdig konsept og en velfylt verktøykasse.

– Både vi som jobber med Kulå, og ikke minst gjestene, har tatt imot GO2 grill-konseptet med åpne armer, sier Torgeir. – En GO2 grill-burger, skal være en smaksopplevelse du sent vil glemme, og bidrar til å gjøre Kulå Bowling enda bedre!

 

På Kulå får du nå en smak av Go2 grill-konseptet. – Skal det være en saftig, raus burger?

 

Klare for enda flere gjester

I dag er Kulå Bowling klar for å ta imot sine gjester fra fjern og nær, og gjengen bak Kulå har ikke ligget på latsiden under korona-pandemien. Stedet har fått en stor, ny uteservering, og barna har fått sin egen bar med slush, milkshake, og alt hva de minste gjestene kan ønske seg. Torgeir forteller at Kulå satser på flere salgspunkt for å korte ned ventetiden for gjestene i de travleste periodene.

– Det er gøy at folk trives på Kulå, og vi skal gjøre alt for at stedet vårt alltid vil skape gode stunder for våre gjester.

 

Jordbærbygda i blomstring

Valldal er en destinasjon som har opplevd en stor utvikling de siste 10 årene. Sentrum er betydelig oppgradert med parkanlegg, hotell og en helhetlig destinasjonstanke. Valldal markedsføres også som «The Adventure Valley» og mange spennende naturopplevelser og aktiviteter er organisert gjennom selskapet Uteguiden AS. Valldal og Kulå Bowling ønsker deg velkommen til bygda som kan friste med kanskje Norges beste jordbær, men også friste med så mye, mye mer.

 

 

Les mer om våre andre Norske Matdestinasjoner

Sundvolden Hotel

Arendal Herregård Spa og Resort