Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Spennende lokale råvarer? Sett Servicegrossistene på saken!

Spennende lokale råvarer? Sett Servicegrossistene på saken!

Servicegrossistene gjør det enkelt for deg: Her får du både de vanlige varene du trenger, sammen med lokale nisjevarer, i én og samme bestilling.

Enkelt og nært

Har du tatt en titt der det faktisk er enklest å lete? Sjekk nettbutikken til Servicegrossistene; her finnes det mer enn du kanskje tror! Hos en fullsortimentsgrossist får du alt du vanligvis trenger, pluss alt mulig annet. Kanskje det her vil dukke opp ideer og muligheter til å få tilgang til produkter du ikke ante fantes? Tar du kontakt med din lokale grossist, får du hjelp til å finne frem til spesielle varer som finnes i ditt nærområde. 

 

Eksotiske nisjeprodukter

Er du av dem som elsker matmesser og gjerne lar deg friste av mat fra den store verden? La deg inspirere og vær nysgjerrig! Hør gjerne med andre restaurantdrivere hvordan de får tak i råvarene sine, og ikke vær redd for å spørre folk som driver litt utenfor din nisje. Den lokale kinarestauranten bruker kanskje en helt spesiell type jasminris, og det lille bygdebakeriet må kanskje ha en spesiell type kardemomme for å få den rette smaken på bollene? Kanskje du kan få noen ideer til hvordan du kan benytte deg av råvarene som finnes lokalt – eller bestilles sentralt. Servicegrossistene har nemlig avtaler med de fleste, både lokale produsenter og de store, kjente importselskapene. Så senk skuldrene litt og spør grossisten din om hjelp til å få tak i akkurat dine favoritter.

 

Storhusholdnings-ekspertise

Er du på jakt etter norske lokalvarer på nett, kan du surfe innom portaler som hanen.no og lokalmat.no. Flere av produsentene her leverer også varene sine i storhusholdnings-kvanta, og de fleste av dem har leveringsavtaler gjennom Servicegrossistene. Bestiller du disse varene gjennom en grossist eller en innkjøpsavtale, kan du spare noen kroner, også! Det samme gjelder for importvarer. Hos en storhusholdningsgrossist får du din amerikanske favoritt-BBQ-saus i drøye kjempebeholdere, kasser med tamarillo og ferdig vaffelmiks i 5-kilossekker, i én og samme leveranse. Servicegrossistene kjenner bransjen og vet hva som er ettertraktet, og hva som er praktisk for deg som driver et serveringssted.

Når det gjelder spesialvarer, kan det være lurt å planlegge litt på forhånd. Det kan ta tid for grossisten å få tak i alle varer en ønsker, og noen av produktene skal kanskje reise langt. Men; – hvis du skal ha noe spesielt, trenger du ikke kjøpe store forpakninger! Visste du at Servicegrossistene kan dele pakningene opp for deg, slik at du bare kjøper det du faktisk trenger?

 

Flere artikler om spesialvarer og hvordan du kan lykkes: