Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

BareBraMat - matglede starter her

BareBraMat - matglede starter her

Barebramat.no er en helt ny tjeneste som gjør det trygt og tidseffektivt å planleggemåltidene i din barnehage.

Barebramat.no gjør det enkelt å skreddersy måltider og ukesmenyer til din barnehages budsjett, allergier og andre behov. Vi leverer alt du trenger av basisvarer og oppskrifter direkte til din barnehage. Enklere blir det ikke!

BareBraMat har et ekspertteam bestående av kokker og ernæringsfysiologer, som har utviklet sunne og smakfulle oppskrifter og produkter spesialtilpasset barn. Oppskriftene er ferdig næringsberegnet for å sikre et variert og fornuftig kosthold for de minste.

Mat er en spennende læringsarena! BareBraMat gir deg inspirasjon til å involvere barna i matlagingen og andre aktiviteter. Du finner også mye nyttig informasjon om mat og ernæring kvalitetssikret av eksperter. Denne informasjonen, samt oppskrifter og ukesmenyen for din barnehage, kan enkelt deles med både ansatte og foreldre.

Barebramat.no baserer seg på Statens kostholdsråd og Rammeplan for barnehagen.

Opprett en gratis profil på Barebramat.no og få tilgang til alle fordelene!Hvem kan bruke Barebramat.no?

Alle barnehager kan bruke Barebramat.no. Hvis du registrerer din barnehage får du tilgang til alle oppskrifter, samt inspirerende og nyttig informasjon om mat og ernæring. For å få tilgang til bestilling og levering av matvarer må du være kunde hos Servicegrossistene som leverer varer over hele landet. 

 

Du kan enkelt og kostnadsfritt bli kunde hos oss ved å fylle ut Bli-kunde-skjemaet.