Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Velkommen til vårt univers av Fantastisk Fersk

Velkommen til vårt univers av Fantastisk Fersk

Fantastisk Fersk er vårt frukt og grønt-konsept, hvor du finner tips, sesongvarer og inspirasjon til å få det grønne og ferske rett inn på storkjøkkenet ditt.

Levende råvarer

Vi har latt oss inspirere av de fire årstidene i Norge. - La oss være ærlige; frukt og grønt smaker best når de er i sesong. Når årstidene skifter, gjør de sesongaktuelle råvarene det også. 

 

Vi får det meste av våre frukt og grønnsaker gjennom innkjøpsavtaler som lages på forhånd med våre leverandører. Innkjøp på forhånd gjør det mulig å planlegge fremover og kunne påvirke hvilke sorter som skal dyrkes i de ulike sesongene. Det blir naturligvis stilt krav til at innkjøperne våre, i enda større grad, skal lese markedet og bestille de varene det er etterspørsel på. 

 

Vi tror at den gjensidige forpliktelsen til produsentene er en investering i både nåtidens og fremtidens matvaremarked. 

 

Kunnskapsrike fagfolk

Vil du ha overblikk over hva vi kan tilby deg innenfor frukt og grønt, eller er du på jakt etter inspirasjon til hvordan du i høyere grad kan sette sammen en meny med sesongfriske varer? Våre kompetente fagfolk står alltid til rådighet. 

 

Ofte har kundene en helt konkret idè om hva de er på utkikk etter. Andre ganger handler det om å inspirere i forhold til hva som er i sesong og hva som derfor med fordel kan anvendes i menyen. Hvert kjøkken gjør tingene på sin helt egen unike måte, og her har vi alltid folus på å ha respekt for tradisjoner, inspirere til nyskapelse og alltid forstå de enkelte kunders behov. 

 

Se vårt utvalg av frukt og grønt