Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

NM i Sunn Fastfood

Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) arrangerer konkurransen NM i Sunn Fastfood. Målet er å sette søkelyset på maten som tilbys til folk i farta. Konkurranseperioden er i skolens sommerferie, når ekstra mange familier er underveis.

Les mer

NOPO - norskprodusert hånddesinfeksjon

Det har blitt en ny og helt naturlig del av hverdagen å desinfisere hender og overflater, og vi vil trolig fortsette å gjøre dette i fremtiden. Det er tross alt en enkel vane å holde ved like.

Les mer

Norske epler i glasset

På bare noen få år har norske epler blitt til drikke i verdensklasse og inntatt de mest eksklusive vinkartene. Råstoffet har alltid vært førsteklasses, men det måtte noen lovendringer til før Norge ble en sidernasjon å regne med.

Les mer

Kokkeprat om egg

Kokk og matrådgiver Cecilie Maske i Matprat deler sine tanker og erfaringer om egget som ressurs på storkjøkkenet, og gir oss noen inspirerende tips.

Les mer

Levering i april og mai

Skal du ha varer levert i april og mai, som har flere helligdager er det lurt å sjekke om det er avvikende leveringstider til ditt område

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Scotch eggs

Innbakte egg er populær snacks og piknikmat i England. Den kan også serveres som forrett, kanskje på et rede av salat eller spirer? Denne varianten er asiatisk-inspirert og smaker nydelig sammen med soyasaus eller søt chilisaus.

Les mer

OPPSKRIFT - Speket eggeplomme

Saltede og tørkede eggeplommer krever god tid, men resultatet er nydelig. Et finrevet dryss av den gyllengule plommen er prikken over i’en i salat, til tapas eller over nykokt pasta.

Les mer