Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet 2021 nr 3

I denne utgaven av Gourmet kan du lese og lære om hvordan du skal behandle urter. Du får også tips om hvordan de kan ta rettene dine til nye høyder.

Les mer

Vi kickstarter skjenke-Norge

Når kundene igjen banker på, men kassa er like slunken som lageret, håper vi at vår oppstartskampanje kommer til nytte. Med raus hjelp fra våre fantastiske leverandører har vi satt sammen en startpakke med de aller beste prisene.

Les mer

Levering i april og mai

Skal du ha varer levert i april og mai, som har flere helligdager er det lurt å sjekke om det er avvikende leveringstider til ditt område

Les mer

NM i Sunn Fastfood

Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) arrangerer konkurransen NM i Sunn Fastfood. Målet er å sette søkelyset på maten som tilbys til folk i farta. Konkurranseperioden er i skolens sommerferie, når ekstra mange familier er underveis.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Enkel fish`n chips

Det er en grunn til at britene spiser rundt 380 millioner måltider fish & chips i året! Her er en oppskrift som trigger lengselen, selv for de mest innbarkede englandsfarere:

Les mer

OPPSKRIFT - Scotch eggs

Innbakte egg er populær snacks og piknikmat i England. Den kan også serveres som forrett, kanskje på et rede av salat eller spirer? Denne varianten er asiatisk-inspirert og smaker nydelig sammen med soyasaus eller søt chilisaus.

Les mer