Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Enkle og sunne retter til barna

Kostholdsvaner etableres tidlig i livet og har en tendens til å vedvare. Vi håper vårt nye oppskriftshefte med enkle og sunne retter til barna kan være til hjelp i en travel hverdag!

Les mer

Ny leverandør på nøtter – vi gleder oss til samarbeidet!

The Nuts Company utvikler og leverer innovative, spennende, sunne og gode nøtteprodukter til bedrifter, dagligvare, storhusholdning og arrangementer. Vi utvikler stadig nye produkter og finner frem til nye smaksvarianter. Våre produkter er av ypperste kvalitet hvor blandingsforholdene er likt på både nøtter og frukt.

Les mer

Gourmet 2021 nr 4

Nå er det endelig jul igjen! I denne utgaven av Gourmet får du inspirasjon og råd om årets julefeiring. Blant annet spennende oppskrifter, og hvordan du som arrangør skal håndtere julebordsesongen under en pandemi.

Les mer

Kampanje november og desember

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Serverings-Norge er åpent!

Endelig! Etter over 500 dager med vanskelige forhold for serveringsbransjen, er Norge endelig åpnet igjen. Det har vært en lang og vanskelig tid for serveringsbransjen, så vi i Servicegrossistene er stolte av å ha så mange dyktige kunder som har vært kreative og stått på når omsetningsgrunnlaget har vært marginalt.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Julens velkomstdrink

En herlig start på juleselskapet! En sprudlende og fargerik velkomstdrink med smak av jul. Server den i glass eller i en stor bolle, og la gjestene forsyne seg selv.

Les mer

OPPSKRIFT - Mulled Wine

Mulled wine, en engelsk fetter av vår gløgg. Den er perfekt til selskapeligheter vinterstid, og er ikke så søt som gløggen. Visste du at også de gamle romerne drakk en drikk som minner om denne?

Les mer