Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Om Safari Engros AS

Safari Engros AS er en del av Servicegrossistene AS som består av 14 selvstendige grossister fra hele landet. Vi leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet.

Vårt brede sortiment inneholder alt fra frukt og grønnsaker, tørrvarer, kjølevarer, frysevarer, meieriprodukter, mineralvann, alkoholholdig drikke og non-food.

Nærhet til markedet, service og vårt brede sortiment gjør det mulig for deg som kunde å samle alle dine kjøp hos oss og forenkle dine innkjøp.

Safari Engros AS ble etablert i 1986 i egne lokaler på oljebasen i Florø. Store kontrakter med oljeselskap og rederier gjorde det til at tidligere virksomheter i mindre og uhensiktsmessige lokaler ble erstattet med nysatsingen. Dette ble en videreføring av Kåre Hollevik Ass. Landhandel fra 1954. Landhandelen ble etablert av foreldrene til dagens drivere, Kre og Laura, på Havreneset i Florø.

Virksomheten var en kombinert detalj- og skipshandel for datidens fiskere. Senere fikk detaljhandelen mindre fokus, og dagens leder siden 1967, Atle Hollevik, har rendyrket firmaet som storhusholdningsgrossist. Tradisjonelt har skip og offshore utgjort hovedmarkedet for Safari Engros, men satsingen på storhusholdningsmarkedet på land siste tiåret, har gjort oss til markedsledere i Sogn og Fjordane.

Forretningsidé
Fornøyde kunder er suksesskriterier nummer en for Safari Engros. Hele organisasjonen har fokus på å skape fornøyde kunder, og gjennom serviceorienterte og kunnskapsrike medarbeidere oppnår vi dette hver dag.


Kontaktinformasjon og ansatte

 

Logo ECD.jpg Logo Miljøfyrtårn.jpg Logo Grøntpunkt.jpg