Jubileumsutgave - Gourmet nr 3 2022
VI FYLLER 60 ÅR! I denne utgaven av Gourmet kan du lese om reisen Servicegrossistene har vært på de siste 60 årene, og veien videre.
Når du velger AXA frokostprodukter bidrar du til et bedre miljø!
Visste du at havreskallet blir til fjernvarme? Lantmännen Cerealias mølle har verdens første biobrenselanlegg fyrt med havreskall. Les mer om prosessen her!
Klar for fest og feiringer?
Endelig er sommeren her! Her har Gourmet listet gode tips og triks for deg som driver serveringssted i sommermånedene.
NM i Sunn mat i farta 2022
NM Sunn Mat i farta (tidligere NM i Sunn Fastfood) er en konkurranse for alle som serverer og tilbyr mat til folk i farta. Nå er konkurransen lansert, og påmeldingen er åpen.
Gourmet nr 2 2022
I denne utgaven av Gourmet er storkjøkkendrift i fokus. I tillegg har vi søkelys på rekrutteringsutfordringene i bransjen, og får tips fra daglig leder Jannicke i Orion & Partners.
Har du prøvd vårens nyheter?
Endelig er årets første produktnyheter her – la deg friste og inspirere!
Utvalgte oppskrifter
OPPSKRIFT - Ananas og ingefærøl med vaniljesaus
Prøv en forfriskende og deilig krysning av dessert og leskende, kald drikke. Det er perfekt på de varmeste sommerdagene. – Og om du allerede har kuleis i isdisken, serverer du denne i en håndvending.
OPPSKRIFT - Skolebrød med vaniljekrem
Denne oppskriften gir store, luftige og saftige skolebrød. Fylt med vaniljekrem og toppet med melis og kokos vil de garantert bli en favoritt hos mange!
OPPSKRIFT - Grillede grønnsaker med hummus og tzatziki
Å grille grønnsakene fremhever smaken og gjør dem ekstra saftige. Skiver av grønnsaker pensles med olje og legges på grillen. Grill gjerne skiver av mange forskjellige grønnsaker, det blir festlig på sommerbuffeen. Grillede grønnsaker kan serveres varme, lune og kalde.