Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet 2019 nr 3

Fra seterliv til verdensvinner. Melk har vært en viktig næringskilde i århundrer og vi elsker den fortsatt! I Gourmet nr 3 kan du lese alt om flytende melkeprodukter. Og du kan lese om Norges eldste bryggeri, som fremdeles leverer øl forankret i håndverkstradisjoner med de beste råvarer.

Les mer

Kampanje mai og juni 2019

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Sunn mat til barnehagen på 1-2-3

Barebramat.no er en tjeneste for barnehager som gjør det trygt og tidseffektivt å planlegge og gjøre innkjøp av måltider. Og du, som kunde hos Servicegrossistene kan du komme i gang i dag!

Les mer

Grillentusiasten Hans-Erik's beste grilltips

I beit for grilltips til sommerens grillkunster? La deg inspirere av Hans-Erik Dyvik Husbys iherdige entusiasme for matlaging, og test ut noen av hans heftigste sauser og marinader. Hold deg fast - og slå deg løs på grillen!

Les mer

OPPSKRIFT - Coleslaw

Coleslaw, som betyr ‘kald kål’, er et absolutt must til grillmaten. Særlig til en kraftig mannnfolkgrill med mye smak og hotte sauser.

Les mer

SalatMestern - Smaken av hjemmelaget kvalitet

Hos SalatMestern har den unike, hjemmelagde smaken og uovertrufne kvaliteten vært vinneroppskriften til denne hel-norske og familieeide produksjons-bedriften. Med rundt 70 dedikerte ansatte, og førsteklasses råvarer, produseres årlig ca. 8 000 tonn majonesbaserte salater, dressinger, sauser, sild og sjømat.

Les mer