Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.
Økologiske produkter

Lasagneplater 235x152mm, bulk 3kg

Harlem food
  • Lasagneplater 235x152mm, bulk 3kg
  • 3502742
  • 94764
  • Harlem food
  • HARLEM FOOD AS
  • Stk
  • Tørrvare
  • %

Inneholder

  • Gluten

Kan inneholde

  • Egg
  • Soya
  • Mandler
  • Cashewnøtter
  • Bygg-gluten
  • Havregluten
  • Rug-gluten
  • Hvetegluten
  • Hasselnøtter
  • Khorasanhvete-gluten
  • Macademianøtter
  • Paranøtter
  • Pekannøtter
  • Pistasjnøtter
  • Speltgluten
  • Valnøtter


Næringsinnhold

  • Energi (kj):
    1491
  • Energi (kcal):
    352
  • Fett totalt (g/ml):
    1.5
  • - Herav mettede fettsyrer (g/ml):
    0.3
  • - Enumettede fettsyrer (g/ml):
    0.00
  • - Herav flerumettede fettsyrer (g/ml):
    0.00
  • Karbohydrater (g/ml):
    72
  • - Herav sukkerarter (g/ml):
    2.5
  • - Herav polyoler (g/ml):
    0.00
  • - Herav stivelse (g/ml):
    0.00
  • Kostfiber (g/ml):
    2.9
  • Proteiner (g/ml):
    11
  • Salt (g/ml):
    0.00

Allergener

  • Selleri:
    Fri for
  • Egg:
    Kan inneholde
  • Fisk:
    Fri for
  • Gluten:
    Ja
  • Lupiner:
    Fri for
  • Melk:
    Fri for
  • Bløtdyr:
    Fri for
  • Sennep:
    Fri for
  • Nøtter:
    Fri for
  • Peanøtter:
    Fri for
  • Sesam:
    Fri for
  • Skalldyr:
    Fri for
  • Soya:
    Kan inneholde
  • Sulfur:
    Fri for
  • Mandler:
    Ukjent
  • Cashewnøtter:
    Ukjent
  • Bygg-gluten:
    Ukjent
  • Havregluten:
    Ukjent
  • Rug-gluten:
    Ukjent
  • Hvetegluten:
    Ukjent
  • Hasselnøtter:
    Ukjent
  • Khorasanhvete-gluten:
    Ukjent
  • Macademianøtter:
    Ukjent
  • Paranøtter:
    Ukjent
  • Pekannøtter:
    Ukjent
  • Pistasjnøtter:
    Ukjent
  • Speltgluten:
    Ukjent
  • Valnøtter:
    Ukjent

Produktinformasjon

  • Varegruppe:
    0224
  • Varegruppenavn:
    ØKOL.PASTA, RIS
  • UNSPSC:
    50192603
  • Opprinnelsesland:
    Italia
  • Antall i pakning:
    1.00

HARLEM FOOD AS har levert informasjonen ovenfor.