Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.
Fisk

Fisk m/appelsin&sitronsalsa msc 2,56kg

Findus

Produktet er laget av Alaska pollock MSC med potetchips og smak av appelsin og sitron på toppen. Fisk og frukt er to smaker som går bra sammen. Fisk med topping er allsidig i bruk som lunsj, til middag eller buffet. 

  • Fisk m/appelsin&sitronsalsa msc 2,56kg
  • 4216289
  • 96008343
  • Findus
  • FINDUS NORGE AS
  • Stk
  • Frysevare
  • %

Inneholder

  • Fisk
  • Gluten
  • Hvetegluten


Næringsinnhold

  • Energi (kj):
    660
  • Energi (kcal):
    160
  • Fett totalt (g/ml):
    8
  • - Herav mettede fettsyrer (g/ml):
    1.9
  • - Enumettede fettsyrer (g/ml):
    0.00
  • - Herav flerumettede fettsyrer (g/ml):
    0.00
  • Karbohydrater (g/ml):
    7
  • - Herav sukkerarter (g/ml):
    0.7
  • - Herav polyoler (g/ml):
    0.00
  • - Herav stivelse (g/ml):
    0.00
  • Kostfiber (g/ml):
    0.7
  • Proteiner (g/ml):
    14
  • Salt (g/ml):
    0.7

Allergener

  • Selleri:
    Fri for
  • Egg:
    Fri for
  • Fisk:
    Ja
  • Gluten:
    Ja
  • Lupiner:
    Fri for
  • Melk:
    Fri for
  • Bløtdyr:
    Fri for
  • Sennep:
    Fri for
  • Nøtter:
    Fri for
  • Peanøtter:
    Fri for
  • Sesam:
    Fri for
  • Skalldyr:
    Fri for
  • Soya:
    Fri for
  • Sulfur:
    Fri for
  • Mandler:
    Fri for
  • Cashewnøtter:
    Fri for
  • Bygg-gluten:
    Fri for
  • Havregluten:
    Fri for
  • Rug-gluten:
    Fri for
  • Hvetegluten:
    Ja
  • Hasselnøtter:
    Fri for
  • Khorasanhvete-gluten:
    Fri for
  • Macademianøtter:
    Fri for
  • Paranøtter:
    Fri for
  • Pekannøtter:
    Fri for
  • Pistasjnøtter:
    Fri for
  • Speltgluten:
    Fri for
  • Valnøtter:
    Fri for

Spesialmerker

  • MSC:
    Ja
  • Nøkkelhullet:
    Ja

Produktinformasjon

  • GTIN:
    7310500086194
  • Varegruppe:
    0111
  • Varegruppenavn:
    FISKEMAT
  • UNSPSC:
    50121537
  • Antall i pakning:
    2.00

FINDUS NORGE AS har levert informasjonen ovenfor.