Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Om oss

Paul Nygaard AS har siden 1946 forsynt deler av Helgeland med mat.

Paul Nygaard AS er en del av Servicegrossistene AS som består av 14 selvstendige grossister fra hele landet. Vi leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet.

Vårt brede sortiment inneholder alt fra frukt og grønnsaker, tørrvarer, kjølevarer, frysevarer, meieriprodukter, mineralvann, alkoholholdig drikke og non-food.

Nærhet til markedet, service og vårt brede sortiment gjør det mulig for deg som kunde å samle alle dine kjøp hos oss og forenkle dine innkjøp.

Med vår lange fartstid, har vi fått gode erfaringer og rutiner på hvordan vi skal levere våre produkter på en forskriftmessig måte og på hvordan vi skal gi våre kunder best mulig pris og et best mulig produkt.

Paul Nygaard har i dag 15 flotte medarbeidere som hele tiden jobber hardt for at du som kunde skal bli mest mulig fornøyd. Vi oppdatere oss hele tiden på produktene vi har,og produkter som vi kan skaffe.

Vi skal være løsningsorienterte for at du skal få dine varer til rett tid og rett sted.

Vi følger også med på tidens trender, og nå kan du bestille varer uansett når på døgnet på vår nettbutikk. Du ken også bruke den gode gamle metoden; ta en telefon til oss.

For oss i Paul Nygaard er HMS også et viktig punkt. Vi ønsker at våre ansatte skal være trygge på jobb og ute i feltet.

Kontaktinformasjon og ansatte

Vår historie

 

Logo Miljøfyrtårn.jpg Logo Grøntpunkt.jpg Logo ECD.jpg