Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Om oss

Paul Nygaard AS har siden 1946 forsynt deler av Helgeland med mat.

Paul Nygaard AS er en del av Servicegrossistene AS som består av 22 selvstendige grossister fra hele landet. Vi leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet.

Vårt brede sortiment inneholder alt fra frukt og grønnsaker, tørrvarer, kjølevarer, frysevarer, meieriprodukter, mineralvann, alkoholholdig drikke og non food.

Nærhet til markedet, service og vårt brede sortiment gjør det mulig for deg som kunde å samle alle dine kjøp hos oss og forenkle dine innkjøp.

Med vår lange fartstid har vi fått gode erfaringer og rutiner på hvordan vi skal levere våre produkt på en forskriftmessig måte, og på hvordan vi skal gi våre kunder best mulig pris, og et best mulig produkt.
Paul Nygaard har i dag 15 flotte medarbeidere, som hele tiden jobber hardt for at du som kunde skal bli mest mulig fornøyd. Vi oppdatere oss hele tiden på produkter vi har, og produkter som vi kan skaffe.

Vi skal være løsningsorienterte for at du skal få dine varer til rett tid og rett sted.

Vi følger også med på tidens trend. Så nå kan du bestille varer uansett når på døgnet på vår nettbutikk. Der kan du handle med datamaskinene din, eller en tablet. Eller du bruker den gode gamle metoden, telefonen.

For oss i Paul Nygaard er HMS også et viktig punkt. Vi ønsker at våre ansatte skal være trygge på jobb og ute i feltet.

 

Kontaktinformasjon og ansatte

Vår historie

 

 

Grønt punkt

Debiogodkjent

Godkjentlærebedrift

Achilles

Miljøfyrtårn

Medlem i Kutt matsvinn 2020

Etisk handel

Saltpartnerskapet

Medlem i ECD