Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Vår historie


KVALITET SIDEN 1946

Paul Nygaard AS har siden 1946 forsynt deler av Helgeland med mat. Selskapet ble omdannet til aksjeselskap i 1982. Selskapet er et familieselskap, hvor alle aksjer er eid av kun familie. Selskapet har også vært drevet av tre generasjoner siden1946. Fra 1. mars i 2013 ble det ansatt en ekstern daglig leder.

De første årene drev selskapet hovedsakelig distribusjon av mel. Etter hvert fikk Paul Nygaard AS agentur på ulike varer og leveranser til storhusholdningsmarkedet ble etablert. Selskapet er lokalisert i Mosjøen og Sør-Helgeland er vårt nedslagsfelt, hvor vi leverer til offentlig sektor, serveringssteder/cafeer, restauranter, hoteller, kiosker, lag og foreninger. Fra 2010 ble vi også leverandør til salgskanalen offshore.

Hos Paul Nygaard AS er vi opptatt av helse, miljø og sikkerhet. Vi har en egen ansvarlig verneombud samt en person ansvarlig for overordnet HMS og Kvalitet. Selskapet er medlem av Grønt Punkt og er Miljøfyrtårn sertifisert.

Selskapet har vært medlem hos Servicegrossistene siden kjeden startet opp.
Med vår lange fartstid har vi fått gode erfaringer og rutiner på hvordan vi skal levere våre produkt på en effektiv og smidig måte.

Paul Nygaard har i dag 14 flotte medarbeidere, som hele tiden jobber hardt for at du som kunde skal bli mest mulig fornøyd. Vi skal være serviceorientert, ærlige og kunnskapsrike. Vi oppdaterer oss hele tiden på produkter vi har. Er det en vare vi ikke har – skaffer vi denne og skaffer informasjon om denne. Vi skal levere riktige varer til våre kunder rett tid.

Vi følger også med i tiden – og har en moderne nettbutikk slik at våre kunder nå kan bestille varer uansett når på døgnet det skulle passe. Der kan kunden handle via PC, eller en tablet. Ellers er kunden også hjertelig velkommen til å bruke den gode gamle metoden, telefonen. Vi skal være tilgjengelige for våre kunder hver dag og vi mener at god dialog med kundene er svært viktig.