Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Reisetips - Myrkdalen Hotel i Voss

Myrkdalen Hotel er et moderne fjellhotell, kun to timer fra Bergen. Hotellet har stort fokus på lokalmat, og kortreiste råvarer utgjør en stor del av menyen.


Hotellet er et autentisk alpehotell i moderne stil, og tilbyr fantastiske skiopplevelser kombinert med et bredt mat- og aktivitetstilbud.

Om sommeren byr området på turstier i alle utgaver, adrenalin-fylte opplevelser og kort vei til fjordidyll.

 

Helt klart et sted som du bør besøke!

 

Her finner du Myrkdalen Hotel

>

Reisetips – Sumo i Oslo

Hvis du skal besøke hovedstaden bør du ta en tur innom Sumo på Solli plass. Her kan du nyte et måltid med fersk sushi eller de populære, dampede hvetebollene bao buns.

Les mer

Reisetips – Hamn i Senja

På Norges nest største øy, Senja i Troms, ligger det gamle fiskeværet Hamn som har gjenoppstått i all sin prakt som et fantastisk ferie-, konferanse- og opplevelsessenter.

Les mer

Reisetips - Du verden i Tromsø

Store glassflater, flott utsikt, nærhet til havet og solvendt uteservering og en meny med noe for alle. Her får du alt fra pizza, hamburgere, kyllingsalat, fiskeretter, kjøttkaker og til fine dining.

Les mer

Reisetips - Strandhuset på Jæren

Opprinnelig var det kun en kiosk på Ølberg i et område som har vært et av de mest kjente utfartsstedene ved jærstrendene i årtier. Folk møtes her, bader, går på tur, og barna fisker krabber.

Les mer