
- Frysevare -40 til -18°C
- FSC
Triple chocolate cake oppdelt 12 biter 1320g
Baxt
Logg inn for å se priser
Inneholder:
- Egg
- Gluten
- Melk
- Soya
- Hvetegluten
Kan inneholde:Nøtter, Mandler, Hasselnøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter
Om produktet
Trippel sjokoladekake, sjokolade (4%), fylt med og dekorert med sjokolade ganache (30%), toppet sjokoladeflak (3,5%) og kakaopulver (0,3%)
Produktinformasjon
Produktinformasjon
Oppbevaring | Frysevare -40 til -18°C |
---|---|
CO₂ ekv pr stk | 7.02 |
Varenummer | 5233101 |
Leverandørens varenr | 105095 |
GTIN | 5413476987419 |
Produsent | BAXT AS |
Opprinnelsesland | Belgia |
Næringsinnhold
Næringsinnhold
Ingredienser:
Sukker, vegetabilsk olje og fett (raps), kakao masse, fløte (melk), egg, vann, 4% smør (melk), hvetemel, stivelse (hvete), fett redusert kakaopulver, eggepulver, modifisert stivelse, kakaosmør, invertsukker sirup, skummet melk, hevningsmiddel (E341, E450i, E500), emulgator (soyalecitin, E472e, E481 (soya), E472b), kakaopulver, salt, mysepulver (melk), melkeproteiner, smørolje (melk), stabilisator (E401), surhetsregulerende middel (E501i), naturlig aroma.
Energi (kj) | 1932 |
---|---|
Energi (kcal) | 464 |
Fett totalt (g/ml) | 32 |
Herav mettede fettsyrer (g/ml) | 12 |
Karbohydrater (g/ml) | 37 |
Herav sukkerarter (g/ml) | 28 |
Proteiner (g/ml) | 4.4 |
Salt (g/ml) | 0.43 |
Allergener
Allergener
Selleri | Fri for |
---|---|
Egg | Ja |
Fisk | Fri for |
Gluten | Ja |
Lupiner | Fri for |
Melk | Ja |
Bløtdyr | Fri for |
Sennep | Fri for |
Nøtter | Kan inneholde |
Peanøtter | Fri for |
Sesam | Fri for |
Skalldyr | Fri for |
Soya | Ja |
Sulfur | Fri for |
Mandler | Kan inneholde |
Cashewnøtter | Fri for |
Bygg-gluten | Fri for |
Havregluten | Fri for |
Rug-gluten | Fri for |
Hvetegluten | Ja |
Hasselnøtter | Kan inneholde |
Khorasanhvete-gluten | Fri for |
Macademianøtter | Fri for |
Paranøtter | Fri for |
Pekannøtter | Kan inneholde |
Pistasjnøtter | Kan inneholde |
Speltgluten | Fri for |
Valnøtter | Kan inneholde |
BAXT AS har levert informasjonen ovenfor.