
Clos de paulilles banyuls rimage 16,5% 50cl
Advini cazes
Logg inn for å se priser
Produktet mangler informasjon om allergener. Se merking direkte på produktet - eller kontakt leverandør.
Produktinformasjon
Produktinformasjon
CO₂ ekv pr stk | 3.02 |
---|---|
Varenummer | 6172027 |
Leverandørens varenr | 165288 |
GTIN | 3248846001509 |
Importør | VINORDIA AS (VINGRUPPEN AS) |
Opprinnelsesland | Frankrike |
Allergener
Allergener
Selleri | Ukjent |
---|---|
Egg | Ukjent |
Fisk | Ukjent |
Gluten | Ukjent |
Lupiner | Ukjent |
Melk | Ukjent |
Bløtdyr | Ukjent |
Sennep | Ukjent |
Nøtter | Ukjent |
Peanøtter | Ukjent |
Sesam | Ukjent |
Skalldyr | Ukjent |
Soya | Ukjent |
Sulfur | Ukjent |
Mandler | Ukjent |
Cashewnøtter | Ukjent |
Bygg-gluten | Ukjent |
Havregluten | Ukjent |
Rug-gluten | Ukjent |
Hvetegluten | Ukjent |
Hasselnøtter | Ukjent |
Khorasanhvete-gluten | Ukjent |
Macademianøtter | Ukjent |
Paranøtter | Ukjent |
Pekannøtter | Ukjent |
Pistasjnøtter | Ukjent |
Speltgluten | Ukjent |
Valnøtter | Ukjent |
Pricat Alko
Pricat Alko
Bitterhet | 00 |
---|---|
Farge | Mørk rød. |
Korktype | Naturkork |
Friskhet | 05 |
Importør | Vinordia AS |
Passer til (1) | Aperitiff/avec |
Passer til (2) | Ost |
Passer til (3) | Dessert, kake, frukt |
Råstoff | Grenache 100% |
Produksjonsmetode | Håndplukk fra schistholdig jordsmonn. Avstilking og fermentering på stål. Ca. 4 uker ekstraksjon og ca. 18 md. modning før tapp. |
Fylde | Fyldig |
Lukt | Aromatisk, mørke bær, tørket frukt, noe krydder og hint av kakao. |
Sukker g/l | 96 |
Sødme | 09 |
Garvestoffer | 00 |
Smak | Mørke bær, tørket frukt, krydder og mørk sjokolade i avslutningen. |
Volum | 0.5 |
Emballasjetype | Glass |
Alkoholprosent | 16,50 |
Varenummer vinmonopolet | 15116402 |
Årgang | 2020 |
VINORDIA AS (VINGRUPPEN AS) har levert informasjonen ovenfor.