- Frysevare -40 til -18°C
Pizza tradizionale speciale 400g
Dr oetker
Logg inn for å se priser
Inneholder:
- Gluten
- Melk
- Hvetegluten
Kan inneholde:Sennep, Soya, Bygg-gluten, Havregluten, Rug-gluten, Speltgluten
Produktinformasjon
Produktinformasjon
| Oppbevaring | Frysevare -40 til -18°C |
|---|---|
| CO₂ ekv pr stk | 2.14 |
| Varenummer | 6093207 |
| Leverandørens varenr | 1-28-621300 |
| GTIN | 4001724038443 |
| Produsent | DR.OETKER |
| Opprinnelsesland | Tyskland |
Næringsinnhold
Næringsinnhold
Ingredienser:
HVETEMEL, vann, 12% moste tomater, 9,7% skjærefast MOZZARELLA OST, 8,0% salami (svinekjøtt, spekk, salt, dekstrose, krydder, løkpulver, hvitløkspulver, krydderekstrakter, stabilisator (natriumnitritt), antioksidant (ekstrakt fra rosmarin), røyk), 5,8% kokt skinke (svinekjøtt, vann, salt, dekstrose, stabilisatorer (difosfater, trifosfater, natriumnitritt), antioksidant (natrium askorbat), krydderekstrakt, røykaroma), 4,8% sjampinjong, 2,3% tomatkonsentrat, ekstra fin olivenolje, salt, gjær, sukker, oregano, basilikum, pepper, paprika, hvitløk.
| Energi (kj) | 954 |
|---|---|
| Energi (kcal) | 227 |
| Fett totalt (g/ml) | 7.9 |
| Herav mettede fettsyrer (g/ml) | 3 |
| Karbohydrater (g/ml) | 28 |
| Herav sukkerarter (g/ml) | 3.1 |
| Proteiner (g/ml) | 9.7 |
| Salt (g/ml) | 1.2 |
Allergener
Allergener
| Selleri | Fri for |
|---|---|
| Egg | Fri for |
| Fisk | Fri for |
| Gluten | Ja |
| Lupiner | Fri for |
| Melk | Ja |
| Bløtdyr | Fri for |
| Sennep | Kan inneholde |
| Nøtter | Fri for |
| Peanøtter | Fri for |
| Sesam | Fri for |
| Skalldyr | Fri for |
| Soya | Kan inneholde |
| Sulfur | Fri for |
| Mandler | Fri for |
| Cashewnøtter | Fri for |
| Bygg-gluten | Kan inneholde |
| Havregluten | Kan inneholde |
| Rug-gluten | Kan inneholde |
| Hvetegluten | Ja |
| Hasselnøtter | Fri for |
| Khorasanhvete-gluten | Fri for |
| Macademianøtter | Fri for |
| Paranøtter | Fri for |
| Pekannøtter | Fri for |
| Pistasjnøtter | Fri for |
| Speltgluten | Kan inneholde |
| Valnøtter | Fri for |
DR.OETKER har levert informasjonen ovenfor.