Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.
Pizza margherita glutenfri    300g
  • Frysevare -28 til -18°C

Pizza margherita glutenfri 300g

Schär

Logg inn for å se priser

Inneholder:

  • Melk

Kan inneholde:Soya

Produktinformasjon
OppbevaringFrysevare -28 til -18°C
CO₂ ekv pr stk1.78
Varenummer5110523
Leverandørens varenr49922
GTIN8008698026090
ProdusentARVID NORDQUIST NORGE AS
OpprinnelseslandItalia
Last ned produktblad
Næringsinnhold

Ingredienser:

Pizzabotten/-bunn 53% [majsstärkelse/-stivelse, vatten/vann, rismjöl/-mel, surdeg 12% (rismjöl/-mel, vatten/vann), förtjockningsmedel/fortykningsmiddel: cellulosa, hydroxypropylmethylcellulose; risstärkelse/-stivelse, extra jungfruolivolka/ekstra jomfruolivenolie 3,5%, jäst/gær, majsmjöl/-mel, solrosolja/solsikkeolie, iod salt (salt, kaliumjodid), fruktextrakt (johannesbrödfrö, äpple), socker/sukker, dextros, rijsmiddelen: natriumvätekarbonat/natriumhydrogenkarbonat, glukonsyrans deltalakton; surhetsreglerande medel/surhedsregulerende middel: vinsyra, citronsyra], Fyllning 47% [mozzarella ost 50% (pastöriserad laktosfri mjölk/melk, salt, mikrobiell löpe/rennet, surhetsreglerande medel: citronsyra), tomatpuré 41%, iod salt (salt, kaliumjodid), oregano]

Næringsinnhold per 100 g/l
Energi (kj)964
Energi (kcal)230
Fett totalt (g/ml)9.2
Herav mettede fettsyrer (g/ml)5
Karbohydrater (g/ml)27
Herav sukkerarter (g/ml)1.4
Kostfiber (g/ml)3.8
Proteiner (g/ml)7.5
Salt (g/ml)1.1
Allergener
SelleriFri for
EggFri for
FiskFri for
GlutenFri for
LupinerFri for
MelkJa
BløtdyrFri for
SennepFri for
NøtterFri for
PeanøtterFri for
SesamFri for
SkalldyrFri for
SoyaKan inneholde
SulfurFri for
MandlerFri for
CashewnøtterFri for
Bygg-glutenFri for
HavreglutenFri for
Rug-glutenFri for
HveteglutenFri for
HasselnøtterFri for
Khorasanhvete-glutenFri for
MacademianøtterFri for
ParanøtterFri for
PekannøtterFri for
PistasjnøtterFri for
SpeltglutenFri for
ValnøtterFri for

ARVID NORDQUIST NORGE AS har levert informasjonen ovenfor.