
- Frysevare -24 til -18°C
Pizza biff 40cm 970g
Slåtto
Logg inn for å se priser
Inneholder:
- Gluten
- Melk
- Hvetegluten
Produktinformasjon
Produktinformasjon
Oppbevaring | Frysevare -24 til -18°C |
---|---|
CO₂ ekv pr stk | 4.47 |
Varenummer | 4401030 |
Leverandørens varenr | 1225 |
GTIN | 7056950012252 |
Produsent | SLÅTTO MARKETING AS STORHUSHOLDNING (FRYS) |
Opprinnelsesland | Norge |
Næringsinnhold
Næringsinnhold
Ingredienser:
Bunn (HVETEMEL, vann, gjær, rapsolje, salt, emulgator (E472e), enzymer (alfa amalyse), melbehandlingsmiddel (E300)), topping (pasturisert MELK, vegetabilsk fett (shea, kokos), salt, løpe (animalsk), surhetsregulerende middel (E509), fargestoff (E160a), konserveringsmiddel (E251)), tomatsaus (tomater, tomatpure, krydder), marinert biffkjøtt (storfekjøtt, rapsolje, krydderblanding, surhetsregulerende middel (E331, E326, E262), salt, paprika, emulgator (E542), sukker, antioksidant (E301)), bacon (svinekjøtt, småflesk, vann, konserveringsmiddel (E250), surhetsregulerende middel (E326,E261), stabilisator (E542), antioksidant (E301), røykaroma), paprika, purre.
Energi (kj) | 964.1 |
---|---|
Energi (kcal) | 229 |
Fett totalt (g/ml) | 8.4 |
Herav mettede fettsyrer (g/ml) | 4 |
Karbohydrater (g/ml) | 24.4 |
Herav sukkerarter (g/ml) | 2.3 |
Kostfiber (g/ml) | 1.3 |
Proteiner (g/ml) | 13.3 |
Salt (g/ml) | 1.2 |
Allergener
Allergener
Selleri | Fri for |
---|---|
Egg | Fri for |
Fisk | Fri for |
Gluten | Ja |
Lupiner | Fri for |
Melk | Ja |
Bløtdyr | Fri for |
Sennep | Fri for |
Nøtter | Fri for |
Peanøtter | Fri for |
Sesam | Fri for |
Skalldyr | Fri for |
Soya | Fri for |
Sulfur | Fri for |
Mandler | Fri for |
Cashewnøtter | Fri for |
Bygg-gluten | Fri for |
Havregluten | Fri for |
Rug-gluten | Fri for |
Hvetegluten | Ja |
Hasselnøtter | Fri for |
Khorasanhvete-gluten | Fri for |
Macademianøtter | Fri for |
Paranøtter | Fri for |
Pekannøtter | Fri for |
Pistasjnøtter | Fri for |
Speltgluten | Fri for |
Valnøtter | Fri for |
SLÅTTO MARKETING AS STORHUSHOLDNING (FRYS) har levert informasjonen ovenfor.