Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.
Panini m/kylling og pesto fryst   194g
  • Frysevare -18 til -4°C

Panini m/kylling og pesto fryst 194g

Nortura

Logg inn for å se priser

Inneholder:

  • Gluten
  • Melk
  • Soya
  • Hvetegluten
Produktinformasjon
OppbevaringFrysevare -18 til -4°C
CO₂ ekv pr stk0.87
Varenummer5599238
Leverandørens varenr5000008019
GTIN7090032310560
ProdusentNORTURA SA
OpprinnelseslandNorge
Last ned produktblad
Næringsinnhold

Ingredienser:

Brød: HVETEMEL (Gluten), vann, gjær, salt, olivenolje, melbehandlingsmiddel (E300)], analog ost [vann, kokosolje, MELKEPROTEIN (Kasein), OST, salt, emulgator (E331), surhetsregulerendemiddel (E330)], marinert kylling (15,5%) [kyllingbryst (88%), laktose (MELK), SOYAPROTEIN, MELKEPROTEIN, salt, krydder, dekstrose, sukker, SKUMMETMELKPULVER, tørkede grønnsaker (tomater, løk), aroma, surhetsregulerende middel (E330, E331), fargestoff (E150c), fortykningsmiddel (E407a), stabilisator (E451)], pesto (7,7%) [solsikkeolje, basilikum, SMØR, PECORINO ROMANO (Melk), salt, ekstra virgin olivenolje, pinjekjerner, hvitløk, fruktose, grønnsaker (erter, gulrot), surhetsregulerende middel (E300)].

Næringsinnhold per 100 g/l
Energi (kj)1118
Energi (kcal)266
Fett totalt (g/ml)11
Herav mettede fettsyrer (g/ml)3.5
Karbohydrater (g/ml)32
Herav sukkerarter (g/ml)2.3
Proteiner (g/ml)11
Salt (g/ml)1.2
Allergener
    SelleriFri for
    EggFri for
    FiskFri for
    GlutenJa
    LupinerFri for
    MelkJa
    BløtdyrFri for
    SennepFri for
    NøtterFri for
    PeanøtterFri for
    SesamFri for
    SkalldyrFri for
    SoyaJa
    SulfurFri for
    MandlerFri for
    CashewnøtterFri for
    Bygg-glutenFri for
    HavreglutenFri for
    Rug-glutenFri for
    HveteglutenJa
    HasselnøtterFri for
    Khorasanhvete-glutenFri for
    MacademianøtterFri for
    ParanøtterFri for
    PekannøtterFri for
    PistasjnøtterFri for
    SpeltglutenFri for
    ValnøtterFri for

NORTURA SA har levert informasjonen ovenfor.