Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

    Speculoos kjeks sukkerfri 2pk 18gr x 100

    Activa belkorn

    Logg inn for å se priser

    Inneholder:

    • Gluten
    • Hvetegluten

    Kan inneholde:Egg, Melk, Sennep, Nøtter, Peanøtter, Soya, Mandler, Cashewnøtter, Hasselnøtter, Macademianøtter, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter

    Produktinformasjon
    CO₂ ekv pr stk8.77
    Varenummer6589295
    Leverandørens varenr60992
    GTIN5412916860992
    ProdusentJTS GOURMET AS
    OpprinnelseslandBelgia
    Last ned produktblad
    Næringsinnhold

    Ingredienser:

    Hvetemel 61%, fruktose 19%, vegetabilske oljer og fett (solsikke, fullstendig hydrogenert solsikke, kokos), hevemiddel (natriumhydrokarbonat), kanel, kjekskrydder (kanel, nellik, ingefær, muskat, korianderfrø, allehånde, muskatblomme, kardemomme), naturlig vaniljesmak, antioksidant (tokoferolrikt ekstrakt), naturlig smak, farge (karotener)

    Næringsinnhold per 100 g/l
    Energi (kj)2020
    Energi (kcal)487
    Fett totalt (g/ml)20
    Herav mettede fettsyrer (g/ml)9.3
    Karbohydrater (g/ml)65
    Herav sukkerarter (g/ml)22
    Kostfiber (g/ml)5.7
    Proteiner (g/ml)7.8
    Salt (g/ml)0.7
    Allergener
      SelleriFri for
      EggKan inneholde
      FiskFri for
      GlutenJa
      LupinerFri for
      MelkKan inneholde
      BløtdyrFri for
      SennepKan inneholde
      NøtterKan inneholde
      PeanøtterKan inneholde
      SesamFri for
      SkalldyrFri for
      SoyaKan inneholde
      SulfurFri for
      MandlerKan inneholde
      CashewnøtterKan inneholde
      Bygg-glutenFri for
      HavreglutenFri for
      Rug-glutenFri for
      HveteglutenJa
      HasselnøtterKan inneholde
      Khorasanhvete-glutenFri for
      MacademianøtterKan inneholde
      ParanøtterKan inneholde
      PekannøtterKan inneholde
      PistasjnøtterKan inneholde
      SpeltglutenFri for
      ValnøtterKan inneholde

    JTS GOURMET AS har levert informasjonen ovenfor.