Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Revet ost fra TINE - Vi har utvalget og kompetansen!

Nesten alt blir bedre med ost. Hva ville vel pizza vært uten den deilige, gylne osten på toppen? Eller en rykende varm Mac’n cheese med masse smeltet ost? Med riktig kompetanse på ostenes ulike egenskaper kan du lettere gjøre gode valg av ost, som igjen kan bidra til å heve smak og kvalitet på dine matretter.

Les mer

Kampanje juli og august

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Sommerfest!

Folk er mer enn klare for sommer, sosiale sammenkomster og god stemning igjen. Denne sommeren kan bli heftig! Derfor har vi samlet noen tips og råd som gjør deg litt mer forberedt på festhungrige gjester. Hvordan du enn velger å arrangere sommerens festligheter for gjestene dine, husk: Det er du som er eksperten!

Les mer

Slik utformer du en god meny

Kan menyen være trigger for å lokke gjester? – Og har menyen noen betydning for dere som står på kjøkkenet? Her er noen smarte råd til deg som skal sette sammen en restaurantmeny.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Grillede grønnsaker med hummus og tzatziki

Å grille grønnsakene fremhever smaken og gjør dem ekstra saftige. Skiver av grønnsaker pensles med olje og legges på grillen. Grill gjerne skiver av mange forskjellige grønnsaker, det blir festlig på sommerbuffeen. Grillede grønnsaker kan serveres varme, lune og kalde.

Les mer