Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Veggieburger med ertekrem og sprøe, digge grønnsaksfries

Forfatter: Findus

OPPSKRIFT - Veggieburger med ertekrem og sprøe, digge grønnsaksfries

Hva med å velge et kjøttfritt alternativ på menyen? Denne enkle og sunne retten fra Findus faller i smak hos  fleste.

Denne oppskriften inneholder 10 porsjoner.

 

Du trenger:

  • 10 stk  Veggieburger, rispanert - EPD 4954483
  • 1 kg   Grønnsaksfries Nordic style - EPD 5458005
  • 1 stk  crispi salat
  • 1 stk   rødløk
  • 2 stk   tomat
  • 300 g   Petit Pois Erter - EPD 4706248
  • 1 ss   smør½ dl   fløte

 

Slik gjør du:

Stek de rispanerte veggieburgerne og grønnssaksfries etter anvisning på pakken. Lag ertekrem og anrett burgeren med salat, rødløk, tomat og grønnsaksfries. 

 

Ertekrem:

Kok ertene hurtig opp og sil av vannet. Ha i smør og fløte og kjør lett med stavmikser eller hurtig hakker. Den skal være litt grov i konsistensen. Smak til med salt og pepper.