Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKIFT - Pinxos som forrett på menyen

Forfatter: Per's kjøkken

OPPSKIFT - Pinxos som forrett på menyen

Pinxos er en enkel smårett eller forrett å tilføre i menyen. Raskt og enkelt å tilberede, slik at gjestene kan kose seg med dette mens du forbereder hovedretten.

Pinxos med chorizo og mozarella:

 

Du trenger:

  • Chorizo - 8 skiver til 4 Pinxos  (Varenummer 2562346)
  • Baguettskiver skråskjært
  • Mild smøreost
  • Finhakket selleristang (15gr til 4 Pinxos)
  • Mozarella balls
  • Syltet rødløk
  • Fikenmarmelade
  • Balsamico crème

 

Slik gjør du: 

Dander baguettskivene utover et serveringsfat. Smør på smøreost, dryss på finhakket selleri og legg på et par skiver chorizo per baguettskive. Legg på en mozarella-ball på hver pinxos. Topp med en ring syltet rødløk, en liten teskje med fikenmarmelade og avslutt med noen dråper balsamico crème - for syre og pynt.

 

 

Pinxos med marinert svineflatbiff:

 

Du trenger:

  • Svineflatbiff marinert  Epd nr 1928811
  • Lys / grov Baguett skråskjært i skiver
  • Philadelphiaost eller annen mild smøreost
  • 1ts fikemarmelade per baguett
  • Balsamico
  • Ruccola


Slik gjør du:

Smør baguettene med litt smøreost og legg på en teskje fikenmarmelade. Legg på 1 skive svineflatbiff. Topp med en stripe balsamico og pynt med litt ruccola. Beregn 3-4 Pinxos til hver person.

 

Her kan også andre typer delikatessepålegg benyttes.

Pepperskinke Epd 1925064

Ardenneskinke Epd 1930965

Grillet bog skinke Epd 1928225

 

Denne forretten passer godt med bakt torsk som hovedrett.