Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Kylling Shawarma i pita

Forfatter: Vestfold Fugl

OPPSKRIFT - Kylling Shawarma i pita

Kebab er populær gatemat, og vi gjør det enklere og tryggere for deg å servere autentisk kebab med saftig og smakfullt kyllingkjøtt.

Oppskriften passer til 10 personer.

 

Du trenger:

1kg (100g per prosjon) Vestfold fugl kylling shawarma

2 stk. rødløk, ternet

300g Kinakål/isbergsalat/finsnittet rødkål

100g (4 ss per prosjon) mais

2 stk. agurk, ternet

20ss (2 ss per prosjon) kebabdressing

10 stk pitabrød

 

Slik gjør du:

Fres kyllingkjøttet på middels høy varme i olje i ca. 4-6 minutter. 

Stekes til man oppår litt stekeskorpe på kyllingkjøttet.

 

Mens kjøttet stekes forberedes pitabrødet. Del pitabrødet etter kanten. Fyll deretter med 1 ss med kebabdressing, salat og grønnsaker. Legg så inn 100gr. kylling Shawarma. Topp med kebabdressing, mais og rødløk.

 

Ønsker du flere kyllingretter på menyen? Prøv den poulære retten pasta pollognese! Eller hva med å sette inn et vegetarmåltid på menyen? Da kan en frisk falafelbowl være det perfekte valget.

 

Her finner du hele utvalget til Vestfold fugl.