OPPSKRIFT - Kylling Shawarma i pita

Kebab er populær gatemat, og vi gjør det enklere og tryggere for deg å servere autentisk kebab med saftig og smakfullt kyllingkjøtt.
Oppskriften passer til 10 personer.
Du trenger:
1kg (100g per prosjon) Vestfold fugl kylling shawarma
2 stk. rødløk, ternet
300g Kinakål/isbergsalat/finsnittet rødkål
100g (4 ss per prosjon) mais
2 stk. agurk, ternet
20ss (2 ss per prosjon) kebabdressing
10 stk pitabrød
Slik gjør du:
Fres kyllingkjøttet på middels høy varme i olje i ca. 4-6 minutter.
Stekes til man oppår litt stekeskorpe på kyllingkjøttet.
Mens kjøttet stekes forberedes pitabrødet. Del pitabrødet etter kanten. Fyll deretter med 1 ss med kebabdressing, salat og grønnsaker. Legg så inn 100gr. kylling Shawarma. Topp med kebabdressing, mais og rødløk.
Ønsker du flere kyllingretter på menyen? Prøv den poulære retten pasta pollognese! Eller hva med å sette inn et vegetarmåltid på menyen? Da kan en frisk falafelbowl være det perfekte valget.