OPPSKRIFT - Italian style brokkolimedaljong

Sprøbakte brokkolimedaljonger med deilig tilbehør er en enkel rett som passer like godt til lunsjservering, som til middag eller kvelds
Oppskriften gir 10 porsjoner.
Du trenger:
- 20 stk Brokkolimedaljonger – EPD 189902
- 1 gul løk
- 2 fedd hvitløk
- 150 g sort oliven
- 2 store tomater
- 400 g hermetiske tomater
- 2 ts sukker
- 1 ss basilikum
- 1 dl olivenolje
- 1 agurk
- 600 g pastaskjell
Slik gjør du:
Hakk opp løk, hvitløk og tomater. Fres først løk i olje, tilsett hvitløk og fres litt til før du tilsetter oliven, basilikum og hakket tomat. Surr dette litt godt til tomatene er kokt inn, tilsett så de hermetiske tomatene og la dette koke i ca 30 min. Smak til med salt og pepper.
Stek Brokkolimedaljong etter anvisning på pakken, kok pasta, og server med tomatsaus over pasta. Pynt med agurk som er skåret på langs og snurret - og litt oregano. Server gjerne grissini og revet parmesan til.