OPPSKRIFT - Frisk falafelbowl

Blir det enklere enn å blande sammen en salat med vegetaralternativet falafler? Nei, det tror ikke vi heller. Sett denne bowlen på lunsjmenyten.
Oppskriften gir 10 porsjoner.
Du trenger:
- 500 g Falafelboller Mini – EPD 4706552
- 4 stk mango halve – EPD 1177229
- 5 stk avokado halve – EPD 4890950
- 500 g brekkbønner
- 200 g risnudler
- 20 stk asparges
- 1 stk agurk
- 2 stk tomat
- salat
- Sorte sesamfrø til dryss
- Litt soyasaus eller vinaigrette
Ananas-og eplesalsa:
- 100 g eplebåter – EPD 4467015
- 100 g ananas i biter EPD 4465597
- 1 ts koriander
- ½ rød chilli
- 1 ss hakket rødløk
- litt olje
- Smak til med salt og pepper
Slik gjør du:
Lag først ananas-og eplesalsaen. Bland alle ingrediensene godt sammen og la stå i ca. 1 time før servering.
Bland dermed ingrediensene til selve bowlen sammen i skåler. Falafelbollene tilberedes slik det står på pakken. Dander pent og lagvis med grønnsakene før du topper med sesamfrø og soyasasus eller vinaigrette. Legg litt salsa som tilbehør i skålen eller i en egen skål ved siden av.