OPPSKRIFT - Falafel Banh Mi

Har du gjester som trenger mat på farten? Eller enkle, ferdiglagde matretter du slipper å lage midt i rushtiden på spisestedet ditt? Eller en enkel lunsj i kantina? Hva med å servere baguetter med mini-falafler i? En spennende rett som faller i smak hos de fleste.
Ingredienser til 10 porsjoner.
Du trenger:
- 800 g Mini Falafel 7gr - EPD 4706 552
- 10 stk sub brød/baguette
- 500 g hvitkål
- 4 stk gulrot
- 3 vårløk
- 2 ss sriracha saus
- 3 ss riseddik
- 1 ss fiskesaus
- 2 ss brunt sukker
- 2 ss limejuice
- 2 ss sesamolje
- 2 ts hakket hvitløk
- 1 ss sesamfrø ristet
- 2-3 ss grovhakket koriander
Slik gjør du:
Strimle kål og gulrot i fine strimler. Bland allde de andre ingrediensene i en bolle - men ikke koriander og vårløk.
Vend sausen inn i salatblandingen, og tilsett deretter vårløk og koriander.
Del en baguette i to, og fyll i salatblandingen. Topp med mini-falaflene.
Ønsker du flere vegetar-oppskrifter? Ta en titt på denne deilige Quinoa-bowlen, en saftig Veggieburger med ertekrem og sprøbakte grønnsaksfries eller Crostini med tomatconcassé.