Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Falafel Banh Mi

Forfatter: Findus

OPPSKRIFT - Falafel Banh Mi

Har du gjester som trenger mat på farten? Eller enkle, ferdiglagde matretter du slipper å lage midt i rushtiden på spisestedet ditt? Eller en enkel lunsj i kantina? Hva med å servere baguetter med mini-falafler i? En spennende rett som faller i smak hos de fleste.

Ingredienser til 10 porsjoner.

 

Du trenger:

  • 800 g   Mini Falafel 7gr  - EPD 4706 552
  • 10 stk   sub brød/baguette
  • 500 g   hvitkål
  • 4 stk   gulrot
  • 3   vårløk
  • 2 ss   sriracha saus
  • 3 ss   riseddik
  • 1 ss   fiskesaus
  • 2 ss   brunt sukker
  • 2 ss   limejuice
  • 2 ss   sesamolje
  • 2 ts   hakket hvitløk
  • 1 ss   sesamfrø ristet
  • 2-3 ss   grovhakket koriander

 

Slik gjør du:

Strimle kål og gulrot i fine strimler. Bland allde de andre ingrediensene i en bolle - men ikke koriander og vårløk.

Vend sausen inn i salatblandingen, og tilsett deretter vårløk og koriander.

Del en baguette i to, og fyll i salatblandingen. Topp med mini-falaflene.

 

Ønsker du flere vegetar-oppskrifter? Ta en titt på denne deilige Quinoa-bowlen, en saftig Veggieburger med ertekrem og sprøbakte grønnsaksfries eller Crostini med tomatconcassé.