OPPSKRIFT - Digge burgere til sommermenyen
Lyst til å prøve en ny vri på burgeren i sommer? Da er denne spreke varianten med blåmuggost og pærer en variant å teste!
Du trenger:
- Burgere etter eget ønske, ordentlig kvalitet
- Burgerbrød av god kvalitet
- Crispisalat
- Rødløk
- Pærer
- Blåmuggost
- Majones
- Ketchup, gjerne med chili
- Ev. pommes frites og aioli
Slik gjør du:
- Burgere grilles eller stekes
- Legg tynne skiver blåmuggost på burgeren mot slutten av steketiden
- Varm burgerbrødene ett minutt sammen med burgerne før de tas av stekeflaten
- Smør majones på den ene halvdelen av burgerbrødet, chiliketchup på den andre
- Legg på burgeren
- Topp med tynne skiver av pære, rødløk og salat
- Serveres gjerne med Hoff søtpotetfries eller Findus Pommes Frites – ekstra god med aioli.
- Topp måltidet med en iskald Coca-Cola med eller uten sukker ved siden av.