Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Digge burgere til sommermenyen

OPPSKRIFT - Digge burgere til sommermenyen

Lyst til å prøve en ny vri på burgeren i sommer? Da er denne spreke varianten med blåmuggost og pærer en variant å teste!

Du trenger: 

  • Burgere etter eget ønske, ordentlig kvalitet 
  • Burgerbrød av god kvalitet 
  • Crispisalat 
  • Rødløk 
  • Pærer 
  • Blåmuggost 
  • Majones 
  • Ketchup, gjerne med chili 
  • Ev. pommes frites og aioli 

Slik gjør du:

  1. Burgere grilles eller stekes 
  2. Legg tynne skiver blåmuggost på burgeren mot slutten av steketiden 
  3. Varm burgerbrødene ett minutt sammen med burgerne før de tas av stekeflaten  
  4. Smør majones på den ene halvdelen av burgerbrødet, chiliketchup på den andre 
  5. Legg på burgeren 
  6. Topp med tynne skiver av pære, rødløk og salat 
  7. Serveres gjerne med Hoff søtpotetfries eller Findus Pommes Frites – ekstra god med aioli.  
  8. Topp måltidet med en iskald Coca-Cola med eller uten sukker ved siden av.