Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Chili con pollo

OPPSKRIFT - Chili con pollo

Prøv en ny vri av chili con carne ved å bytte ut kjøttet med kyllingkjøtt. Enkelt, sunt og godt.

Oppskriften passer til 10 personer. 

 

Du trenger: 

  • 1,3 kg Vestfold Fugl Kyllingkjøttdeig
  • 2 g Cayennepepper
  • 4 g Spisskummen
  • 3 g Røkt paprikapulver
  • 1 g Malt nellik
  • 400 g Gul løk, hakket
  • 30 g Hvitløk, finhakket
  • 100 g Grønn paprika, hakket
  • 20 g Tomatpuré
  • 500 g Knuste tomater
  • 1 dl Rapsolje
  • 600 g Røde bønner
  • 500 g Kikerter, hermetisert
  • Avokado yoghurt
  • 5 stk Avokado
  • 500 g Yoghurt
  • 60 g Limesaft
  • 2 g Cayennepepper
  • Salt og pepper

 

Slik gjør du:


Stek kyllingkjøttdeigen på høy varme. Når kjøttet begynner å ta farge, ha i løk, hvitløk, krydder og tomatpuré og stek i noen minutter til. Bland inn knuste tomater og la det småkoke i 30 minutter. Tilsett bønner og paprika, kok opp og smak til med salt.

Avokadoyoghurt: Hakk avokado i biter og kjør i en mikser sammen med yoghurt. Smak til med presset limesaft, cayennepepper, salt og pepper.

Server Chili Con Pollo med avokadoyoghurt, salat, nykokt ris eller som her med et lett ristet surdeigsbrød i tykke skiver.

 

Oppskrift på surdeigsbrød finner du her.

Ønsker du å lese om våre kunder, leverandører og grossister, eller bare er ute etter litt inspirasjon? Les Gourmet her.