Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Bakte partyvinger med soyaglaze

Forfatter: Gourmet

OPPSKRIFT - Bakte partyvinger med soyaglaze

Lyst til å prøve ut et nytt kutt av kyllingen, og slå et slag for å spise hele dyret i tillegg? Prøv disse saftige kyllingvingene med knasende sprø spiss.

Gir ca. 10 porsjoner.

Du trenger:

 

  • 3 kg hele kyllingvinger med spiss
  • 1 dl solsikkeolje
  • 1 dl soyasaus
  • 1 ss finkuttet chili
  • 1 ss finkuttet ingefær
  • 1 ss honning
  • 1 pt koriander


Slik gjør du:


Bland kyllingvingene sammen med solsikkeolje, soyasaus, honning chili og ingefær. Bak dette i ovnen på ca. 200 grader til vingene er gjennomstekt. Dryss til slutt over grovkuttet koriander