Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

OPPSKRIFT - Ananas og ingefærøl med vaniljesaus

Forfatter: Matprat.no

OPPSKRIFT - Ananas og ingefærøl med vaniljesaus

Prøv en forfriskende og deilig krysning av dessert og leskende, kald drikke. Det er perfekt på de varmeste sommerdagene. – Og om du allerede har kuleis i isdisken, serverer du denne i en håndvending.

Til 12 porsjoner trenger du:

  • 1800 gr frisk ananas
  • 1,5 liter ingefærøl
  • 600 gr vaniljeis

Slik gjør du:

Skjær ananas i biter og kjør til mos i en blender eller med stavmikser. Fordel mosen i store glass, og fyll på med ingefærøl til glasset er ¾ fullt. Legg en stor kule vaniljeis på toppen og pynt med tynne ananasskiver. Server med en gang.

Oppskrift og foto: matprat.no