Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

15 % på utvalgte majoneser og remulade fra Mills

Visste du at alle majoneser fra Mills produseres i Fredrikstad? Og at de lages med norske egg? Nå finner du et utvalg Mills-favoritter på kampanje. Finn det du trenger til menyen her.

Den klassiske Mills Majonesen er synonymt med reker og sjømat for mange. I tillegg egner den seg godt på smørbrød og sandwicher, og som base for hjemmelagede smaksmajoneser.

Mills Hvitløksmajones passer perfekt til burger, fries, blåskjell eller alle retter der det serveres godt brød.

Mills Srirachamajones er en chilimajones med skikkelig kick. Denne er også god til burger, men passer også godt til asiatisk mat og fries. Lages med sriracha for ekstra mye smak.

Kjøkkensjefens remulade er vår bestselgende remulade. En favoritt til fish and chips, fiskekaker, roastbiff og sandwich.

 

 

Tips fra kjøkkensjefen

Visste du at bruke majones til baking av grønnsaker? Det tilfører ekstra smak og gjør grønnsakene sprø.

Fremgangsmåten er enkel; del opp de grønnsakene du vil bruke i passende biter, vend inn en av Mills sine smaksmajoneser, for eksempel hvitløksmajones. Du trenger ca. 200 gram majones pr. 1 kg grønnsaker.

Stek i ovnen på ca. 175 grader (temperatur og tid varierer fra ovn til ovn) til grønnsakene begynner å få en gyllen farge. Steketiden avhenger av hvor harde eller myke grønnsakene er.

 

Ønsker du mer inspirasjon? Du finner flere gode tips og oppskrifter på https://blogg.millsproffpartner.no/