Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Reisetips - Strandhuset på Jæren

Opprinnelig var det kun en kiosk på Ølberg i et område som har vært et av de mest kjente utfartsstedene ved jærstrendene i årtier. Folk møtes her, bader, går på tur, og barna fisker krabber.

Etter at kiosken ble rammet av brann i 2014, kjøpte Christian Waage tomta og bygget nytt. Kiosken reiste seg igjen, sammen med et stort og nytt serveringssted; Strandhuset. Her er profilen nordisk cuisine med hovedvekt på sjømat.

Folk som allerede kjenner til kiosken og området, har gradvis fått øynene opp for at stedet også tilbyr mye mer. Strandhuset kan romme 80-120 gjester, og har allerede blitt et populært sted å leie til forretningsvirksomhet, konfirmasjoner, dåp, navnefester og til jubileer.

 

Dette er helt klart et sted som du bør besøke! 

 

Strandhuset ligger idyllisk på Ølbergstranden. Ølberg havn ligger rett ved, og er en sjarmerende fiskebåthavn, faktisk en av de få operative havner med yrkesfiskere. Les mer om stedet her.

Her finner du Strandhuset:

Reisetips – Patricias i Bardu

Siden 1987 har Patricias Gatekjøkken ved Setermoen i Bardu vært et sted for folk i farta langs E6, for sultne soldater og lokalbefolkningen. Her får du saftig beefburger, kyllingfilet, veganburger, fiskeburger og pizza.

Les mer

Reisetips – Hangurstoppen på Voss

Voss Gondol er den største og mest moderne gondolbanen i Nord-Europa. Banen starter på Voss Stasjon og ender på Hangurstoppen 820 meter over havet hvor du kan nyte deilig mat og en fantastisk utsikt.

Les mer

Reisetips – Hotel Alexandra i Loen

Hotel Alexandra i Loen kan by på fantastisk utsikt over fjorden, og fjellene rundt. Et flott utgangspunkt med mange turmuligheter både fra Hoven eller langs fjorden, og dagen kan avsluttes med nydelig mat i restauranten.

Les mer

Reisetips – Sumo i Oslo

Hvis du skal besøke hovedstaden bør du ta en tur innom Sumo på Solli plass. Her kan du nyte et måltid med fersk sushi eller de populære, dampede hvetebollene bao buns.

Les mer

Reisetips – Hamn i Senja

På Norges nest største øy, Senja i Troms, ligger det gamle fiskeværet Hamn som har gjenoppstått i all sin prakt som et fantastisk ferie-, konferanse- og opplevelsessenter.

Les mer

Reisetips - Du verden i Tromsø

Store glassflater, flott utsikt, nærhet til havet og solvendt uteservering og en meny med noe for alle. Her får du alt fra pizza, hamburgere, kyllingsalat, fiskeretter, kjøttkaker og til fine dining.

Les mer

Reisetips - Strandhuset på Jæren

Opprinnelig var det kun en kiosk på Ølberg i et område som har vært et av de mest kjente utfartsstedene ved jærstrendene i årtier. Folk møtes her, bader, går på tur, og barna fisker krabber.

Les mer