Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Reisetips – Sumo i Oslo

Hvis du skal besøke hovedstaden bør du ta en tur innom Sumo på Solli plass. Her kan du nyte et måltid med fersk sushi eller de populære, dampede hvetebollene bao buns.Ikke langt fra slottet og Karl Johans gate ligger Solli plass, og her finner du Sumo. Sumo på Solli plass er en av flere restauranter i Sumo-kjeden, med et lekent og folkelig asian fusion konsept.

Asian fusion og sushi-trenden har utviklet seg til å bli en sikker vinner enten man skal spise med venner eller ta med hele familien ut. Fra å være forbeholdt et lite mindretall, er nå sushi noe de fleste liker.  

På menyen finner du blant annet sushi, poke bowls og bao buns. Her får du også sushi utarbeidet av Chef Shigeki Iimura, som er internasjonalt anerkjent for sine bidrag til det asiatiske kjøkken. Han er tidligere Worldwide Corporate Japanese Chef for Buddha Bar Group & konsulent for flere Michelin stjerne menyer.

Når det er varm i været og sola titter frem på Solli plass, kan du nyte maten i restaurantens uteservering og se på folkelivet som passerer forbi.

Helt klart et sted du bør besøke!

 

Her finner du Sumo på Solli plass i Oslo

 

>

 

Reisetips – Patricias i Bardu

Siden 1987 har Patricias Gatekjøkken ved Setermoen i Bardu vært et sted for folk i farta langs E6, for sultne soldater og lokalbefolkningen. Her får du saftig beefburger, kyllingfilet, veganburger, fiskeburger og pizza.

Les mer

Reisetips – Hangurstoppen på Voss

Voss Gondol er den største og mest moderne gondolbanen i Nord-Europa. Banen starter på Voss Stasjon og ender på Hangurstoppen 820 meter over havet hvor du kan nyte deilig mat og en fantastisk utsikt.

Les mer

Reisetips – Hotel Alexandra i Loen

Hotel Alexandra i Loen kan by på fantastisk utsikt over fjorden, og fjellene rundt. Et flott utgangspunkt med mange turmuligheter både fra Hoven eller langs fjorden, og dagen kan avsluttes med nydelig mat i restauranten.

Les mer

Reisetips – Sumo i Oslo

Hvis du skal besøke hovedstaden bør du ta en tur innom Sumo på Solli plass. Her kan du nyte et måltid med fersk sushi eller de populære, dampede hvetebollene bao buns.

Les mer

Reisetips – Hamn i Senja

På Norges nest største øy, Senja i Troms, ligger det gamle fiskeværet Hamn som har gjenoppstått i all sin prakt som et fantastisk ferie-, konferanse- og opplevelsessenter.

Les mer

Reisetips - Du verden i Tromsø

Store glassflater, flott utsikt, nærhet til havet og solvendt uteservering og en meny med noe for alle. Her får du alt fra pizza, hamburgere, kyllingsalat, fiskeretter, kjøttkaker og til fine dining.

Les mer

Reisetips - Strandhuset på Jæren

Opprinnelig var det kun en kiosk på Ølberg i et område som har vært et av de mest kjente utfartsstedene ved jærstrendene i årtier. Folk møtes her, bader, går på tur, og barna fisker krabber.

Les mer