Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Inngår samarbeid

Inngår samarbeid

Tomagruppen og Servicegrossistene har inngått samarbeid om levering av mat- og drikkevarer til 200 lokasjoner i hele landet.

Partene har undertegnet en intensjonsavtale, og samarbeidsavtale er planlagt signert i februar. Oppstart av samarbeidet vil skje i perioden mars–mai 2021.

Toma er en Facility Service-leverandør innen forretningsområdene personalrestaurant/kantine, kurs, konferanse, møterom, renhold, sikkerhet, teknisk drift, forpleining og andre servicetjenester. Selskapet leverer sine tjenester over hele landet og er bransjens største norskeide selskap.


«Toma mener at lokal tilstedeværelse er helt essensielt for å lykkes med våre serviceleveranser og da ble Servicegrossistene et naturlig valg for oss. Vi er trygge på at Servicegrossistene er den rette samarbeidspartneren for oss fremover», sier Simen Braut Olaussen, innkjøpsansvarlig i Tomagruppen. Olaussen legger til at kontrakten stiller store krav til leveransekvalitet, tilpasningsevne og produktmiks.


Servicegrossistenes salgsdirektør, Frode Olsen, ser frem til oppstart, og er sikker på at Tomagruppen vil oppleve en meget høy kvalitet på leveransene “Servicegrossistene er svært glade for at Toma har lagt til grunn vårt høye servicenivå og våre ønsker om å tilpasse oss kundens behov. Vi ser på dette som en kjempemulighet, og en gladnyhet også for alle som ønsker en sterk konkurranse i bransjen vår”, sier Olsen.


Avtalen omfatter alle typer grossistleverte mat- og drikkevarer for kantiner og anlegg.

 

Mer om Servicegrossistene

 

 

Les vårt kundemagasin Gourmet 2021 – nr 1 her  |  Alle tidligere utgaver av Gourmet