Pizzadeig med Tipo 00 - perfekt for Napolitansk pizza
Tipo 00 er et ekstra finmalt mel, nærmest som pudder. Melet består av kraftige hvetesorter med et høyt innhold av proteiner på 12 %. Tipo 00 egner seg spesielt godt til langtidsheving og er ideell for baking av en klassisk Napolitansk pizzabunn. Melet gir smidig og elastisk deig, det sikrer deg en pizzabunn med høy og luftig kant, og myk og elastisk innside.
Ingredienser
| 670 g | Vann |
| 1000 g | Tipo 00 |
| 23 g | Salt fint |
| 5 g | Gjær |
Arbeidsbeskrivelse
| Eltetid | 3 + 5 min |
| Deigtemperatur | 25 |
| Hviletid | 1 time |
| Oppslag | Rund |
| Dekor | Olje |
| Rasketid | Over natt på kjøl |
Møllerens

Varenr: 6143804
Møllerens

Varenr: 6143804