Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Pizzadeig med Tipo 00 - perfekt for Napolitansk pizza

Pizzadeig med Tipo 00 - perfekt for Napolitansk pizza

Tipo 00 er et ekstra finmalt mel, nærmest som pudder. Melet består av kraftige hvetesorter med et høyt innhold av proteiner på 12 %. Tipo 00 egner seg spesielt godt til langtidsheving og er ideell for baking av en klassisk Napolitansk pizzabunn. Melet gir smidig og elastisk deig, det sikrer deg en pizzabunn med høy og luftig kant, og myk og elastisk innside.

Ingredienser

670 g Vann
1000 g Tipo 00
23 g Salt fint
5 g Gjær

 

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 3 + 5 min
Deigtemperatur 25
Hviletid 1 time
Oppslag Rund
Dekor Olje
Rasketid Over natt på kjøl