Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

BBQ-inspirasjon fra Nortura

Solen skinner, grillklypene tas frem. Det er offisielt den tiden av året igjen. Grillsesongen!

Nortura_juni_BBQ-1600x400.jpg

Vi i Nortura PROFF har akkurat lansert et helt nytt magasin om BBQ. Her kan du lese om trender innenfor BBQ og bli inspirert av masse nye oppskrifter og tips. Vi har også plukket ut tre retninger innenfor barbeque som vi går nærmere inn på: tradisjonell amerikansk BBQ, koreansk BBQ (gogi-gui) og meksikansk BBQ (barbacoa).

Hele magasinet kan du lese her.

Du finner masse oppskrifter og inspirasjon på www.norturaproff.no.

Noen smakebiter:

Mexican Birria tacos

Birria tacos er ekte meksikansk comfort food! Langtidskokt og skikkelig mørt kjøtt som rives og fylles i en tortilla sammen med ost. Ved siden av serveres en consommé til dipping. Tradisjonelt er birria en stuing eller suppe basert på marinert kjøtt og kokt i kraft. For mange vil det sikkert være blasfemisk å servere det i en taco, men det er et godt eksempel på hvordan tradisjonelle smaker tas inn i nye retter. Og det smaker virkelig fantastisk!

Her finner du oppskriften!

Nortura_mexican birria.jpg

Produkt:

4199048 Gilde Ungfe Høyrygg u/ben 4,0 kg Fersk
4578415 Gilde Ungfe Høyrygg u/ben 4,0 kg Fryst

Les mer om Gilde Ungfe her.

 

American Smothered BBQ Brisket med chips og BBQ-saus

Her finner du oppskriften.

Nortura_American Smothered brisket.jpg

Produkt:
4199006 Gilde Ungfe Brisket 6,0 kg Fersk

4496501 Gilde Ungfe Brisket 6,0 kg Fryst

Les mer om Gilde Ungfe her.

 

«Bulgogibowl» med Livèche kyllingbryst

Her finner du oppskriften.

Nortura_Bulgogibowl.jpg

Produkt:
4036752 Livèchekylling filet m/skinn 2,0 kg Fersk

4420220 Livèchekylling filet m/skinn 2x2,5 kg Fryst

Les mer om vår unike Livèchekylling her.