Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Multisensorisk luksus-iskrem - Nyheter fra Hennig-Olsen Is

Skåret er en helt ny måte å oppleve iskrem på. Hennig-Olsen Is lanserer 2 nyheter i luksus-iskremen kategorien til våren 2023.

Skåret er en ny generasjon iskrem rett og slett. Skåret er sofistikert og multisensoriske.

‘Skåret handler om en harmonisert og balansert smak av toppinger, crumbles, strøssel, biter, bær og sauser. Den oppleves så delikat og sofistikert fordi hvert stykke er et kunstverk.’ sier fagsjef i Hennig-Olsen Is, Trond Leonard Banerjee-Wøien.

Skåret ble lansert i 2021 og har fått rekordhøy positive tilbakemeldinger angående smak siden lanseringen.

I år kommer Skåret med 2 nye smaker: Skåret Dirty Mint og Skåret Cherry Dance.

Skåret Dirty Mint

Hennig Olsen mint-gif.gif

Den ikoniske iskremsmaken «chocolatechip mint» har endelig kommet over Atlanterhavet til Norge! Frisk og deilig mint iskrem, sprø sjokoflak som smelter på tungen og syndig sjokoladesaus som sikrer en elegant, frisk og luksuriøs avslutning på et måltid, eller bare som en deilig forfriskning.

Sprøtt, friskt og syndig!

Skåret Cherry Dance

Hennig Olsen cherry-gif.gif

En leken kombinasjon av kirsebær som får dine smaksløker til å danse! Cherry Dance gir en rund og fyldig munnfull av kirsebær fløteiskrem blandet med kirsebær saus og vi har toppet det hele med sprø kirsebærkjeks. En smakskombinasjon som tar deg tilbake til sommeren når som helst på året.

Søt, fyldig og sommerlig!

 

Lag din egen signaturdessert

Med Skåret kan du bruke din kreativitet og montere iskremdesserten til mange gjester på en enkel og elegant måte. Skåret er et perfekt utgangspunkt for å skape noe helt fantastisk og uforglemmelig, der alle sanser vekkes, involveres og tilfredsstilles.

Hennig Olsen - skåret.jpg

 

Lag 24 retter på under 2 minutter

– Ta Skåret rett fra fryseren, og skyll boksen under kaldt vann i minst 10 sekunder. Flip isen ut for å lett kunne få perfekte Skåret-stykker. Skrap baksiden for å se de røde merkene fra bær eller saus bedre, og skjær midt i de merkene for å få fram dråpen i iskremen. Dander og server, så får du 24 retter på under 2 minutter, sier Banerjee-Wøien.

Hennig Olsen - skåret2.jpg

 

For mer informasjon:
Kontakt - Hennig-Olsen Is

Om Hennig-Olsen Is

Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd, og er en av få gjenværende familiebedrifter i næringsmiddelindustrien. I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i året. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling med det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon. Hennig-Olsen Is har i dag ca. 250 årsverk og har i tillegg til hovedkontoret i Kristiansand regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.