Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet #3 2023

Gourmet #3 2023

Klikk her for å lese Gourmet #3.

Gjestene dine skal tilbake til hverdagen og uteserveringen blir byttet ut med stearinlys og lunere servering – men uansett sesong skal gjestene dine nyte godt! For mange i vår bransje er kanskje høsten den morsomste tiden på året! De norske råvarene: Rotgrønnsaker, epler, sopp og ferskt kjøtt er favoritter på kjøkkenet i denne perioden. Husk å se til dine lokale gårder og bønder når du skal sette opp høstens meny.

Dette (og mye mer) kan du lese om i denne utgangen av Gourmet:

  • Lunsjglede på Kontrazten
  • Toma skaper kantineopplevelser
  • Interiøret som gir suksess
  • Nye innovasjoner fra Q-meieriene
  • Oktoberfest!

God lesing!

 

Les flere utgaver av Gourmet her.