Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet 2018 nr 5

Gourmet 2018 nr 5

De er fargerike, smakfulle, billige, miljøvennlige og fulle av vitaminer – de norske rotgrønnsakene er en kortreist delikatesse. Rotgrønnsaker som tilbehør eller hovedrett? Uansett så fortjener de en plass på menyen i høst. I Gourmet nr 5 får du tips og råd til hvordan du kan sette rotgrønnsaker på menyen.

Med en lidenskap for burgere og kanskje verdens beste milkshake, har Johnny Rockets åpnet sin første restaurant i Storgata i Oslo. Med over 400 restauranter i til sammen 32 land er dette et spennende diner-konsept som nå kommer til Norge. Gourmet har vært på besøk.

I tillegg kan du bli bedre kjent med drikkevareleverandøren Fondberg og bakevarespesialisten Baxt.

Les hele Gourmet 2018 – nr 5 her | Alle tidligere utgaver av Gourmet