Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

SG Gourmet 2016 - 6

SG Gourmet 2016 - 6

De fleste av oss er nå inne i den virkelig travle tiden. Restauranter og kaféer står på hodet, og på de mange institusjonene rundt i landet står også juletid og julefeiring for døren. I vår bransje dreier store deler av årets to siste måneder om å skape gode opplevelser for andre, og vi bør absolutt klappe oss selv på skulderen mellom slagene.

I årets siste utgave av SG Gourmet tar vi et dypdykk i akevittens verden, og møter legendariske Halvor Heuch, Mr. Akevitt himself. Vi besøker også vår grossist i Mo i Rana, Arne Sjule AS.Trondheim tar vi turen til Lian restaurant, der kjøkkensjef Inge Johansen forteller levende om tradisjonsrik og lokal mat.

Det er nok ikke før helt i slutten av desember julefreden senker seg for oss, men når den tid kommer, ønsker vi dere alle fine høytidsdager og et riktig godt nytt år.

 

Les hele SG Gourmet # 6 2016 her